Left Right
scrollTop top

OnePlus toont eerste beelden van nieuwe, goedkopere OnePlus Nord


oneplus nord
© OnePlus

OnePlus heeft voor het eerst een glimp getoond van zijn nieuwe, goedkopere smartphone: OnePlus Nord. Ze postten een korte promovideo op hun sociale media waarop de telefoon kort te zien is.

Er zijn al langer geruchten dat OnePlus binnenkort een goedkopere smartphone op de markt zal brengen. Dat nieuws is begin deze week eindelijk officieel bevestigd toen bekendgemaakt is dat het toestel de naam OnePlus Nord zal krijgen.

Tot nu toe was dat de enige officiële informatie die we hadden over deze nieuwe smartphone. Dankzij een nieuw promofilmpje met de naam Dear Past hebben we nu ook de eerste beelden van deze OnePlus Nord.

Camera’s

De website Android Authority deed daarvoor een grondige analyse van de korte beelden. Zij zagen vooraan een dubbele selfiecamera en achteraan drie of vier lenzen in een hoger liggend gedeelte van de smartphone. De klemtoon in de video ligt duidelijk op de camera, dus vermoedelijk mogen we daar meer dan degelijke kwaliteit van verwachten. Zo zien we onder andere een soort nachtmodus als iemand foto’s neemt van vuurwerk.

De OnePlus Nord lijkt – passend bij de naam – grijsachtig blauw van kleur te zijn. Ook lijkt het toestel waterdicht te zullen zijn, want in de video zien we iemand onder water foto’s nemen.

Pre-order

Sinds deze week kan je de OnePlus Nord pre-orderen via de website met een voorschot van 20 euro. Naar alle waarschijnlijkheid wordt hij op 10 juli voorgesteld tijdens een lanceringsevent in India. Daarna komt de OnePlus Nord ook naar de Europese markt, al is nog niet bekend wanneer dat zal zijn.

Bekijk hier de OnePlus Nord


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572