‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 verschijnt meteen op Disney+ in België

Goed nieuws voor de Belgische fans van de comedyreeks Only Murders in the Building. Enkele maanden geleden kwamen we te weten dat het vierde seizoen van de reeks vanaf 27 augustus zal verschijnen op Hulu en nu laat Disney+ weten dat de nieuwe afleveringen vanaf diezelfde dag op Disney+ te vinden zullen zijn.

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Seizoen 4

Voor het nieuwe seizoen trekken de personages naar Los Angeles. In de laatste aflevering van het derde seizoen was te zien hoe de groep samen met hun buren en castleden van de musical viert dat de moord op Ben (Paul Rudd) is opgelost.

Daarbij krijgen ze ook bezoek van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles (Steve Martin). Zij wordt later die avond dood teruggevonden, waardoor meteen duidelijk werd over wat het volgende seizoen zou gaan.

Disney+

Hulu loste enkele maanden geleden al de releasedatum voor het vierde seizoen van de reeks en nu laat Disney+ weten dat de reeks ook bij ons al meteen op de streamingdienst te vinden zal zijn. Vanaf dinsdag 27 augustus kunnen we dus al genieten van de nieuwe afleveringen van de reeks met Selena Gomez, Steve Martin en Martin Short in de hoofdrollen.

Bekijk de eerste teaser voor seizoen 4 hier:

Only Murders in the Building is vanaf dinsdag 27 augustus te bekijken via Disney+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...