Left Right
scrollTop top

Onrustwekkende verdwijning: Belgische YouTuber Kastiop is vermist


Onrustwekkende verdwijning Belgische YouTuber Kastiop vermist
© YouTube

De 22-jarige YouTuber Kastiop is vrijdagmiddag in Hasselt verdwenen. Politie en Child Focus noemen de verdwijning van de Belgisch-Poolse YouTuber onrustwekkend. Ze verspreidden onmiddellijk een opsporingsbericht. Wie meer weet of iets gezien heeft, kan de politie of Child Focus contacteren.

Kastiop reed met een Mercedes C180, driedeurs, donkerblauw, met nummerplaat 1-VJP-186. De YouTuber is 1,88 meter lang en slank gebouwd. Hij heeft blauwe ogen en blond haar en draagt een sik.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een donkerrood T-shirt met wit/blauwe verticale strepen, een lichte trui, een donkere trainingsbroek met 3 witte verticale strepen van het merk Adidas en zwarte sneakers. Hij zou een oranje mondmasker kunnen dragen.

Onrustwekkende verdwijning

Op vrijdag 23 oktober verliet de 22-jarige Kacper Przybylski zijn ouderlijk huis in Hasselt, lezen we in een persbericht. Sindsdien is hij spoorloos verdwenen. Child Focus verstuurt in principe enkel berichten uit van verdwijningen van minderjarigen, maar voor Przybylski werd een uitzondering gemaakt. Het gaat namelijk om een onrustwekkende verdwijning en daarvoor afficheert Child Focus tot en met 25 jaar.

De autoriteiten vragen aan Kacper om contact op te nemen met zijn familie en zijn naasten om hen gerust te stellen. Wie Kacper Przybylski gezien heeft of weet waar hij is, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800.30.30.0. Je kan ook getuigen via opsporingen@police.belgium.eu. Ook Child Focus is te contacteren via het nummer 116 000.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911