Op-en-top vrouwelijke cadeaus 

Geschreven met branded content van Hunkemoller

Een cadeautje zoeken voor een vrouw is  niet zo evident. Vaak heeft je beste vriendin, partner of familielid al alles wat haar hartje verlangt en weet je niet goed hoe je haar een plezier kunt doen. Er zijn cadeautjes waaraan je minder denkt, maar die eigenlijk het ideale geschenk kunnen zijn. Kijk even mee naar onze cadeautjes die perfect zijn om aan vrouwen te geven.

Seizoensgeschenken

Het seizoen waarin je iemand een cadeau wilt doen, kan bepalend zijn voor het type cadeau dat je koopt. Denk maar aan een zomerse verjaardag waarbij je gevraagd wordt voor een heus tuinfeest. Een lekker gekoelde fles champagne kan dan het perfecte cadeau zijn. Maar wat als je het geschenkje  moet geven tijdens de winter of de feestdagen? Dan zijn er misschien andere ideeën die beter in de smaak zullen vallen, dan de klassieke fles bubbels.

Gezellig knus

Wanneer je op zoek gaat naar een vrouwelijk cadeau, denk je al snel aan de klassiekers: een boeket bloemen, een halve kilo pralines of een cadeaubon. Soms krijg je niet de reactie waarop je had gehoopt bij het afgeven van je cadeautje. Vaak is dat omdat deze geschenken geen verrassing meer zijn. Ken je haar schoenmaat? Koop dan schattige pantoffels voor dames en ga voor een exemplaar met een buigzame zool. Lekker handig om weg te bergen en bovendien verkrijgbaar in vele varianten.

Vergeet de oude pantoffels van weleer. Vandaag zijn de pluizige, fluffy exemplaren erg populair en geliefd. Zorg voor een extra leuke geschenkverpakking en stop er een persoonlijk kaartje bij. Het geschenkje is functioneel en schattig om te dragen. Wedden dat het op veel enthousiasme onthaald wordt? Want zeg nu zelf, zou jij ook niet graag zulke leuke pantoffels cadeau krijgen? Misschien meteen een tip voor je eigen wensenlijstje met kerst.

Het kan ook leuk zijn om een slaapkleed voor dames cadeau te geven. Zeker wanneer er een leuke quote of grappige figuren opstaan. Ook hier kun je best rekening houden met het seizoen waarin je het cadeau geeft. Voor een winters geschenk kies je voor een donzige, warme stof. Is het zomer, dan is een luchtig stofje zoals satijn meer dan welkom. Het is sowieso leuker om een geschenk te krijgen dat je kunt gebruiken. Durf daarom eens wat anders te kopen dan je gewoon bent. Think out of the box.

Goed voorbereid

Als het cadeautjestijd is, moet je vaak koortsachtig op zoek gaan en vind je niet altijd wat je zoekt. Bedenk daarom op voorhand welke cadeaus in de smaak vallen. Heb je tijdens een babbel iets opgevangen over wat je vriendin, familielid of partner wel zou kunnen gebruiken, noteer het dan zorgvuldig in een boekje of in de notities op je smartphone. Zo heb je nooit meer cadeaustress want je weet meteen welk geschenk je moet kopen om een glimlach op haar gezicht te toveren.

Meer
Lees meer...