Opnames nieuw seizoen ‘Temptation Island’ beginnen volgende maand al, maar we moeten niet té enthousiast worden

Opnames nieuw seizoen ‘Temptation Island’ beginnen volgende maand al, maar we moeten niet té enthousiast worden

Het huidige seizoen van ‘Temptation Island’ is nog volop bezig, maar de makers van het programma denken al verder. Zo beginnen de opnames voor een nieuw seizoen al in april, dat is bevestigd door de Nederlandse zender RTL. Het ziet er wel naar uit dat het deze keer geen coproductie met België wordt en dus niet op VIJF te zien zal zijn.

In het huidige seizoen van Temptation Island staat de boel op ontploffen. In de vorige aflevering kwam een verse lading singles toe op het eiland. Sindsdien denkt iedereen dat het niet lang meer zal duren voor er na Megan en Joshua nog iemand seks zal hebben onder het alziend oog van de vele camera’s.

Er is overigens nog voldoende tijd voor extra bedrog want dit seizoen van Temptation Island heeft maar liefst 16 afleveringen. De laatste beelden van in Thailand krijgen we als dubbelaflevering te zien op 26 april en op 3 mei komen we te weten hoe het gaat met de koppels enkele maanden na hun Temptation-avontuur.

Nieuwe opnames in april

Er staat de fans van het programma dus nog veel te wachten. En terwijl zij genieten van de ontknoping zullen de opnames van een nieuw seizoen Temptation Island al begonnen zijn. Dat bevestigde de Nederlandse zender RTL aan RTL Boulevard.

De geruchten daarover doken al eind januari op toen een castingbureau op Facebook een oproep lanceerde voor geïnteresseerde koppels en vrijgezellen. Die moesten zich volgens het bericht halverwege april twee weken vrij kunnen maken. Dat is opvallend, want normaal wordt het programma opgenomen in het najaar.

Alleen met Nederlanders?

Het ziet er dus naar uit dat we sneller dan verwacht een nieuw seizoen van Temptation Island zullen krijgen, maar de kans lijkt groot dat het deze keer zonder Belgen is. De oproep van het castingbureau is namelijk nooit in België gelanceerd.

“We bekijken nog of er een nieuw seizoen zal komen en wanneer dat dan gelanceerd zal worden. Nederland is al bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen, maar het is nog niet zeker of wij daaraan zullen meewerken”, liet de woordvoerster van VIJF vorige maand aan newsmonkey weten.

Waar te bekijken?

Sindsdien is er bij de zender nog geen nieuws te horen over een nieuw seizoen waardoor we er kunnen vanuit gaan dat het deze keer zonder Belgen zal zijn.

Wanneer RTL het nieuwe seizoen van Temptation Island zal uitzenden is ook nog niet bekend. Volgens sommige bronnen zal het zelfs niet op televisie te zien zijn, maar alleen op Videoland, de betalende dienst van RTL. De kans lijkt alleszins klein dat VIJF deze editie van “de ultieme relatietest” zal uitzenden.

Gesponsorde artikelen