Opnames ‘Stranger Things’ seizoen 5 halverwege: Netflix deelt eerste beelden

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van het vijfde seizoen van Stranger Things, omdat de opnames daarvan juist halverwege zitten. Het gaat om een korte video met beelden van achter de schermen, die fans ongetwijfeld nog meer zullen doen verlangen naar het slot van de populaire reeks. Bovendien maken we zo voor het eerst kennis met drie nieuwkomers uit de serie.

Fans van Stranger Things hebben alweer veel geduld nodig. Nadat er drie jaar tussen seizoen 3 en 4 zat, zal de wachttijd voor het laatste seizoen ook ongeveer zolang zijn. De precieze releasedatum van seizoen 5 van Stranger Things is nog niet bekend, maar nu is er wel voor het eerst goed nieuws. De opnames van die allerlaatste afleveringen zitten namelijk halverwege. En om dat te vieren, heeft Netflix een speciale video gedeeld.

Nell Fisher, Jake Connelly en Alex Breaux

Deze video toont ons ook voor het Nell Fisher, Jake Connelly en Alex Breaux. Deze drie zullen in het vijfde seizoen hun intrede maken. Nell Fisher is een jonge Britse actrice die binnenkort aan de zijde van Elijah Wood te zien is in de avonturenfilm Bookworm. Jake Connelly is een piepjonge acteur, die hiervoor enkel te zien was in de kortfilm Between the Silence.

De meest ervaren nieuwkomer is Alex Breaux. Je kan hem onder andere kennen van Hustlers en Joe Pickett.

Bekijk hier de video van Stranger Things seizoen 5 achter de schermen:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...