Left Right
scrollTop top

Orange gaat iPhone X van 1.159 euro verkopen voor 9 euro, maar …


Orange gaat iPhone X van 1.159 euro verkopen voor 9 euro, maar …

Goed nieuws voor wie een iPhone X wil kopen want de Belgische providers zijn van plan om die goedkoper aan te bieden. Normaal kost het goedkoopste model 1.159 euro, maar Orange zou de smartphone al verkopen voor 9 euro … al is nog niet bekend wat je daarna maandelijks zal moeten betalen.

Er komen belangrijke tijden aan voor Apple want na de tegenvallende verkoop van de iPhone 8 en 8 Plus (al zijn er nog geen officiële cijfers), wordt er veel verwacht van de iPhone X. Dat nieuwe toptoestel kan je vanaf 27 oktober om 9 uur ’s morgens bestellen op de website van Apple, maar daar moet je wel een groot bedrag opzij hebben staan. Het model van 64 GB kost in België 1.159 euro, voor de versie met 256 GB betaal je 1.329 euro.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws. La Dernière Heure vroeg aan Telenet, Proximus, Base en Orange of zij de iPhone X zullen aanbieden in combinatie met een abonnement. Vooral het antwoord van die laatste was interessant. Oranje zal de nieuwe iPhone namelijk verkopen voor amper 9 euro. “Daarna moet de klant wel nog 24 maanden een vast bedrag betalen. Hoeveel dat is hangt af van hoe hoog zijn maandelijks abonnement is”, laat Orange weten aan de krant.

De andere providers wilden aan La Dernière Heure nog geen details geven over welke combinaties van een abonnement met een iPhone X die zij zullen aanbieden. Wel maakten ze duidelijk dat de voorraad van de iPhone X in België heel beperkt zal zijn. Je zal er dus snel moeten bijzijn!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…