Oude reclame met Britney Spears gaat viraal op TikTok omdat hij nergens op slaat

Britney Spears reclame
Screenshot YouTube

Britney Spears heeft natuurlijk al een carrière van tientallen jaren. En gedurende die jaren heeft ze naast muziek ook heel wat reclamespotjes opgenomen. En eentje daarvan gaat nu viraal op TikTok en de reden is hilarisch.

Reclamespotjes kunnen al eens vreemd zijn. Maar dit spotje van Britney Spears is wel heel bizar. Dat merkte TikTokker Michel Eid. Hij postte het spotje op TikTok waar het al snel werd opgepikt en nu helemaal viraal gaat.

Vreemde parfumreclame

Het gaat om een reclamespotje uit 2020 voor Radiance, het nieuwste parfum van Britney Spears. Maar de verhaallijn in het spotje is op z’n minst vreemd te noemen.

We zien hoe Britney stiekem wegsluipt van een rode loper om naar een waarzegster te gaan. Maar plottwist: wanneer de waarzegster de toekomst van Britney wil voorspellen, is de zangeres plots niet meer geïnteresseerd. “Nee bedankt, ik kies m’n eigen lot.” Maar waarom sluip je dan weg van een rode loper om de tijd van een waarzegster te gaan verspillen, Britney?

Bekijk hier het reclamespotje:

TikTok

De reclame slaat dus compleet op niets, want waarom stap je binnen bij een waarzegster als je je toekomst toch niet wil kennen? TikTokker Michel Eid merkte het complete gebrek aan logica in het spotje en deed er nog een schepje bovenop.

Zo creëerde hij extra scenario’s die al even vreemd zijn als dat van Britney. Zoals binnenwandelen in een restaurant en zeggen dat je wel zelf je eten zal koken of naar de kapper gaan om vervolgens te zeggen dat je je haar wel zelf zal knippen. De TikTok werd al snel opgepikt en ging viraal. Ondertussen verzamelde de video al meer dan 3 miljoen likes en 30.000 reacties.

Bekijk de hilarische TikTok hier:

@micheleidd

bruh why’d she walk in, sit down and gaze into the ball ##britneyspears ##britney

♬ original sound – micheleidd

Gesponsorde artikelen