‘Over De Oceaan’: Deelnemers dolenthousiast als ze nieuwe boot zien

Vanaf zondag kan je wekelijks op Play4 terecht voor het derde seizoen van Over De Oceaan. Daarin zullen zes bekende Vlamingen op een nieuwe, grotere zeilboot de Atlantische Oceaan oversteken. En deze nieuwe boot maakt alvast veel indruk op de groep.

Het succesvolle televisieprogramma Over de Oceaan is sinds vorige maand terug met een gloednieuw seizoen. Op Play4 gaat het derde seizoen van het programma van start op zondag 20 oktober, maar nu al kan je alle afleveringen al bekijken op Streamz.

Initials BB

De tocht wordt deze keer gedaan door voormalig Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Sneldersnieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymanspresentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht. Zij vervoegen de ervaren zeilster Sigrid op de Initials BB van Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, naar Martinique in de Caraïben.

Die Initials BB is een iets luxueuzere catamaran dan de voorbije twee seizoenen. Als boottechnicus van dienst Jeroom aan de rest van de groep de boot toont, kunnen ze het dan ook bijna niet geloven. “Ik voel mij al schuldig tegenover de kandidaten van vorig seizoen”, bekent Clara.

“Een oversteek met een catamaran is anders, maar even spannend, even moeilijk en even gevaarlijk. Het is ook zeker geen garantie op minder zeeziekte”, tempert kapitein Sigrid het enthousiasme. Bovendien moet de Initials BB op tijd – en zonder enige schade – afgeleverd worden aan een klant in Martinique. Er staat dus veel op het spel.

Het derde seizoen van Over de Oceaan is te vinden op Streamz. Vanaf zondag 20 oktober kan je het seizoen ook bekijken op Play4 en GoPlay.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...