‘Over De Oceaan’: Ook Riadh Bahri en Clara Cleymans nemen deel aan derde seizoen

De opnames voor het derde seizoen van Over De Oceaan zijn van start gegaan. Daarbij zijn opnieuw een groep bekende Vlamingen vertrokken voor een avontuurlijke overtocht over de Atlantische oceaan met het zeilschip Polygala. Op die boot zitten naast Celine Van Ouytsel en Jeroom, wat al eerder bekend was, ook Clara Cleymans en Riadh Bahri.

Het concept van Over De Oceaan is simpel. Kapitein Piet Smet en eerste stuurman Willem Stellamans, die ook eindredacteur is bij Woestijnvis, begeleiden op een zeilboot zes bekende Vlamingen in een tocht van 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. Daarbij gaan ze volledig back to basics en moeten ze allemaal hun deel van het werk doen op de boot. Ondertussen kunnen ze zo goed als geen contact hebben met het thuisfront.

In het eerste seizoen bestond de groep uit Dominique Persoone, Jani Kazaltzis, Evi Hanssen, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Imke Courtois. Vorig jaar waren het Annelien Coorevits, Gert Verheyen, Jonas Geirnaert, James Cooke, Élodie Ouédraogo en Ella Leyers die zich aan de tocht waagden.

Riadh Bahri en Clara Cleymans

Recent maakte de presentatrice en voormalige Miss België Celine Van Ouytsel bekend dat zij te zien zal zijn in het derde seizoen van Over De Oceaan. Iets later bevestigde ook Jeroom Snelders zijn deelname.

Ondertussen blijkt dat de boot van Over De Oceaan ook effectief vertrokken is. Nieuwslezer Riadh Bahri liet op Instagram bij een foto van hemzelf en een boot namelijk weten dat hij enkele weken niet bereikbaar is omdat hij met verlof gaat. Volgens HLN krijgt hij op de boot ook het gezelschap van actrice Clara Cleymans. Wie de andere opvarenden zijn, is voorlopig nog niet geweten.

Meer
Lees meer...