‘Over De Oceaan’: Celine Van Ouytsel bevestigt als eerste haar deelname aan derde seizoen

Er komt een derde seizoen van Over De Oceaan en daarin zal al zeker Celine Van Ouytsel te zien zijn. De presentatrice en voormalige Miss België zal zo samen met enkele andere BV’s de Atlantische Oceaan oversteken met een zeilboot.

Het concept van Over De Oceaan is simpel. Kapitein Piet Smet en eerste stuurman Willem Stellamans, die ook eindredacteur is bij Woestijnvis, begeleiden op een zeilboot zes bekende Vlamingen in een tocht van 5.000 kilometer over de Atlantische Oceaan. Daarbij gaan ze volledig back to basics en moeten ze allemaal hun deel in het werk doen op de boot. Ondertussen kunnen ze zo goed als geen contact hebben met het thuisfront.

In het eerste seizoen bestond de groep uit Dominique Persoone, Jani Kazaltzis, Evi Hanssen, Otto-Jan Ham, Charlotte Vandermeersch en Imke Courtois. Vorig jaar waren het Annelien Coorevits, Gert Verheyen, Jonas Geirnaert, James Cooke, Élodie Ouédraogo en Ella Leyers die zich aan de tocht waagden.

Celine Van Ouytsel

Binnenkort komt er dus een derde seizoen van Over De Oceaan. Daarin zullen we al zeker Celine Van Ouytsel te zien krijgen. Zij deelde die primeur zelf mee in De Tafel van Gert. Wie de andere vijf gasten zullen zijn, mocht de voormalige miss nog niet verklappen. Ze liet wel weten het avontuur “heel spannend” te vinden. “Ik heb nog nooit langer dan een halve dag op een boot gezeten”, vertelde ze.

“Het is heel back to basics, maar dat kan eens geen kwaad voor mij”, klonk het ook nog, waarop Gert Verhulst liet weten daar toch een minder grote fan van te zijn.

Bekijk het fragment uit De Tafel van Gert hier:

Meer
Lees meer...