Left Right
scrollTop top

Celine Van Ouytsel in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: heeft Miss België de beauty én de brains?


Celine Van Ouytsel DSMTW
© Isopix

Een van de opvallendste kandidaten van De Slimste Mens ter Wereld is ongetwijfeld Celine Van Ouytsel aka Miss België 2020. Zij zal proberen te bewijzen dat ze geen dom blondje is. Kan ze ook echt De Slimste Mens ter Wereld worden?

Van missen wordt vaak gedacht dat ze knap zijn, maar niet al te slim. Dat vooroordeel zal huidig Miss België Celine Van Ouytsel proberen om te keren in De Slimste Mens ter Wereld.

Miss België

Celine Van Ouytsel werd begin dit jaar gekroond tot Miss België. Ze begon aan de finale als een van de topfavorietes, maar kwam tijdens de show ten val. Bij die val kwam schudde Celine tot overmaat van ramp zelfs letterlijk een bh uit haar mouw. Het leek erop dat ze op dat moment haar kansen verkeken had, maar niets was minder waar.

De kijkers vonden het duidelijk charmant en Celine Van Ouytsel werd uiteindelijk dus toch gekroond tot Miss België 2020. Maar wat een drukbezet jaar als Miss België moest worden, draaide uiteindelijk helemaal anders uit voor Celine. Door de coronacrisis had ze minder jobs als miss, maar daardoor had ze wel meer tijd om zich voor te bereiden op haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld.

Juriste

Dat Celine geen “dom blondje” is, kunnen we al afleiden uit haar diploma. Celine Van Ouytsel heeft namelijk een masterdiploma in de Rechten op zak. Nog voor de coronacrisis echt uitbrak, kreeg Celine de vraag wat ze graag zou willen doen na haar jaar als Miss België. “Dat hangt af van de kansen die ik ga krijgen”, zo vertelde ze aan Wablieft.be. “Valt alles stil? Dan kan ik aan de slag als juriste of advocate. Maar ik hoop stiekem dat er toch kansen komen. Dan wil ik wel een job in de media.”

Het werd natuurlijk een heel ander jaar dan ze op dat moment dacht. En dankzij De Slimste Mens ter Wereld kan Celine nu dan mogelijk toch haar dromen in de media doen uitkomen. Al wordt het natuurlijk uitkijken naar hoe lang Miss België het zal uithouden in de quiz.

Bekijk hier de volledige lijst met alle deelnemers van De Slimste Mens ter Wereld 2020.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  64.498.634
 • Aantal
  doden
  1.492.893
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  582.252
 • Aantal
  doden
  16.911