‘Over De Oceaan’: Nieuwe kapitein Sigrid maakt indruk op de groep

In Over De Oceaan staat de groep aan de start van de oversteek van de Atlantische Oceaan. Dat doen ze met een nieuwe boot én met een nieuwe kapitein. En Sigrid maakt daarbij meteen indruk op iedereen.

Het succesvolle televisieprogramma Over de Oceaan is sinds vorige maand terug met een gloednieuw seizoen. Op Play4 gaat het derde seizoen van het programma van start op zondag 20 oktober, maar nu al kan je alle afleveringen al bekijken op Streamz.

Sigrid

De tocht wordt deze keer gedaan door voormalig Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Sneldersnieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymanspresentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht.

Naast nieuwe kandidaten is er ook een nieuwe boot én een nieuwe kapitein. De tocht van Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, naar Martinique in de Caraïben wordt gedaan met de grote en luxueuze catamaran Initials BB. En de reis staat onder leiding van Sigrid.

Zij is al heel haar leven bezig met zeilen en begin zijn lang geleden voor te bereiden op een zeilreis rond de wereld. Dat doet ze met haar boot Lucky Bitch ondertussen al twaalf jaar. Zo leeft ze dus fulltime op zee en is ze de ideale persoon om deze onervaren groep op sleeptouw te nemen. Haar indrukwekkend palmares maakt alvast indruk op het zevental.

Bekijk hier het fragment uit Over De Oceaan:

Het derde seizoen van Over de Oceaan is te vinden op Streamz. Vanaf zondag 20 oktober kan je het seizoen ook bekijken op Play4 en GoPlay.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...