‘Over De Oceaan’: Misselijkheid slaat al meteen toe

De zee heeft in Over De Oceaan al meteen een eerste slachtoffer gemaakt. Clara Cleymans is namelijk zwaar getroffen door zeeziekte en kan aan niets anders denken dan de misselijkheid die daarbij hoort.

Voormalig Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Sneldersnieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymans, presentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht begonnen vorige week op Play4 aan hun overtocht van de Atlantische Oceaan.

Dat zo’n overtocht geen vanzelfsprekendheid is, blijkt al snel. Zo zijn er niet alleen problemen met de wind door het weerfenomeen El Niño. Ook misselijkheid duikt op.

Zeeziek

Al na 24 uur op zee is er een eerste slachtoffer van de zeeziekte: Clara Cleymans. Haar medereizigers vinden haar al snel aan de rand van de boot. Ze komen dan ook een emmer brengen, maar veel meer valt er jammer genoeg niet te helpen.

“Misselijkheid is allesoverheersend. Je kan niet aan iets anders denken. Je wil gewoon dat dat stopt, het is verschrikkelijk”, horen we Clara Cleymans zeggen. Het valt voor haar te hopen dat haar lichaam snel gewoon wordt aan de zee, of het wordt een heel zware onderneming.

Bekijk hier het fragment uit Over De Oceaan:

Over de Oceaan is iedere zondag te bekijken op Play4 en GoPlay. Het volledige seizoen staat ook op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...