Left Right
scrollTop top

OnePlus lanceert PAC-MAN-editie van OnePlus Nord 2


OnePlus Nord 2 PAC MAN
© De OnePlus Nord 2 met in het midden de speciale PAC-MAN-editie – Bron: OnePlus

Met de OnePlus Nord 2 × PAC-MAN brengt het populaire technologiemerk een unieke editie van zijn deze zomer gelanceerde smartphone op de markt. Het gaat om een toestel in het middensegment dat naast de gekende specs, nu ook met een nieuw design beschikbaar is.

In het nieuws: Vorige week al kondigde OnePlus aan dat het met een PAC-MAN-editie van een van zijn smartphones op de markt zou komen. Deze week raakte bekend dat het gaat om een nieuwe versie van de OnePlus Nord 2. Dat toestel kwam afgelopen zomer op de markt en maakt deel uit van de succesvolle Nord-lijn van OnePlus.

Wat is de OnePlus Nord 2?

  • In juli 2020 lanceerde OnePlus de Nord Series. Met die reeks smartphones wil het bedrijf teruggaan naar zijn roots, namelijk het maken van budgetvriendelijke toestellen die toch zoveel mogelijk premium eigenschappen hebben. De OnePlus Nord was meteen een succes en kreeg later ook enkele nog goedkopere modellen. Afgelopen zomer bracht OnePlus met de Nord 2 een echte opvolger voor de originele OnePlus Nord op de markt.
  • De OnePlus Nord 2 beschikt over een MediaTek Dimensity 1200-AI chipset, waarmee het zijn voorganger qua snelheid zwaar overtreft.
  • Daarnaast heeft het toestel een Fluid AMOLED display van 6,43 inch met een refresh rate van 90 Hz.
  • Opvallend is ook de grote accu van maar liefst 4.500 mAh die dankzij Warp Charge 65 in slechts 30 minuten kan worden opgeladen van 0 tot 100 procent. Daarvoor heb je een speciale oplader nodig die niet standaard bij het toestel wordt bijgeleverd.
  • De OnePlus Nord 2 heeft 12 GB RAM en 256 GB geheugen.
  • De drievoudige camera achteraan bestaat uit een Sony IMX766 sensor en een 50 MP AI camera, compleet met optische beeldstabilisatie (OIS). Dankzij de aanwezige soft- en hardware is de Nord 2 zeer goed geschikt voor heldere foto’s bij weinig licht.

Wat krijg je extra bij de PAC-MAN-editie?

  • De meest opvallende nieuwigheid bij deze speciale versie is het design. De achterkant van de PAC-MAN-editie toont de iconische dots met het gele PAC-MAN-mannetje. In het donker licht die achterkant echter op en zie je een neon-doolhof verschijnen.
  • Ook de software van deze PAC-MAN-versie is echter volledig aangepast aan het thema. Zo is een aangepaste camerafilter, aangepaste animaties en het vooraf geïnstalleerde spel PAC-MAN 256. Daarnaast zijn er nog tal van verborgen verwijzingen naar het iconische spel, denk maar aan het retro pixelachtige uiterlijk van de applicaties, het geluid van de toetsen, de beltonen en nog veel meer.
  • De OnePlus Nord 2 × PAC-MAN is nu verkrijgbaar en kost 526 euro.

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…