‘Pachinko’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Pachinko keert volgende maand terug. De reeks, waarin zowel Koreaans, Japans als Engels gesproken wordt, verscheen voor het eerst in 2022. Apple TV+ heeft nu de officiële trailer gelost voor het tweede seizoen van de populaire reeks.

Geweldig nieuws voor de fans van Pachinko want het tweede seizoen van de reeks gaat over precies één maand van start op Apple TV+. De streamingdienst viert dat nu met de release van de officiële trailer voor het vervolg op de reeks.

Pachinko seizoen 2

Pachinko is gebaseerd op het gelijknamige boekenreeks van Lee Min-jin uit 2017. Het verhaal volgt een Koreaanse familie die immigreert naar Japan. We volgen vier generaties van dezelfde familie van 1915 tot 1989. De reeks gaat zo dieper in op de discriminatie van Koreaanse immigranten in Japan die over verschillende generaties heen gaat. In de trailer voor het tweede seizoen krijgen we al verschillende tijdlijnen te zien. Zo bevinden we ons in 1945 in Osaka en in 1989 in Tokyo.

Het eerste seizoen viel enorm in de smaak bij zowel kijkers als critici. Zo heeft het een score van maar liefst 97 procent op Rotten Tomatoes, waarbij het publiek het ook een score van 88 procent geeft. Voor het tweede seizoen keren Lee Min-ho (Boys Over Flowers), Kim Min-ha (The Call), Anna Sawai (Shōgun), Youn Yuh-jung (Minari), Jin Ha (Civil War), Jung Eun-chae (The King: Eternal Monarch), Soji Arai (Cobra Kai) en Han Joon-woo (Flex X Cop) terug.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Pachinko zal op vrijdag 23 augustus te vinden zijn op Apple TV+. Vanaf dan zal je elke week een nieuwe aflevering kunnen bekijken op de streamingdienst. De finale staat gepland voor vrijdag 11 oktober.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het tweede seizoen van Pachinko verschijnt op vrijdag 23 augustus op Apple TV+.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...