‘Pachinko’ seizoen 2 krijgt releasedatum

Pachinko keert deze zomer terug. De reeks, waarin zowel Koreaans, Japans als Engelse gesproken wordt, verscheen voor het eerst in 2022. Maar nu is het tijd voor het tweede seizoen. Dat zal vanaf augustus te bekijken zijn via de streamingdienst Apple TV+.

Geweldig nieuws voor de fans van Pachinko want het tweede seizoen van de reeks komt er zeer snel aan. Met een eerste teaser heeft Apple TV+ namelijk laten weten dat het nieuwe seizoen van start zal gaan op vrijdag 23 augustus. Dan zal de eerste aflevering te vinden zijn op de streamingdienst. Vanaf dan zal je elke week een nieuwe aflevering kunnen bekijken. De finale staat gepland voor vrijdag 11 oktober.

Pachinko seizoen 2

Pachinko is gebaseerd op het gelijknamige boekenreeks van Lee Min-jin uit 2017. Het verhaal volgt een Koreaanse familie die immigreert naar Japan. We volgen vier generaties van dezelfde familie van 1915 tot 1989. De reeks gaat zo dieper in op de discriminatie van Koreaanse immigranten in Japan die over verschillende generaties heen gaat.

Het eerste seizoen viel enorm in de smaak bij zowel kijkers als critici. Zo heeft het een score van maar liefst 97 procent op RottenTomatoes, waarbij het publiek het ook een score van 88 procent geeft. Voor het tweede seizoen keren Lee Min-ho (Boys Over Flowers), Kim Min-ha (The Call), Anna Sawai (Shōgun), Youn Yuh-jung (Minari), Jin Ha (Civil War), Jung Eun-chae (The King: Eternal Monarch), Soji Arai (Cobra Kai) en Han Joon-woo (Flex X Cop) terug.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum van het tweede seizoen van Pachinko:

Het tweede seizoen van Pachinko verschijnt op vrijdag 23 augustus op Apple TV+.

Meer
Lees meer...