Left Right
scrollTop top

Pairi Daiza opent binnenkort een strandbar met zicht op pinguïns     


Pairi Daiza opent binnenkort een strandbar met zicht op pinguïns     

Geen zee, maar wel een strand met pinguïns. Binnen een paar weken kan je genieten van een lekker drankje terwijl je kijkt naar pinguïns en zeehonden. De Cambron-Plage bar gaat open in het hart van het dierenpark Pairi Daiza. Een strandbar en schattige dieren, wat wil een mens nog meer?  

Het dierenpark Pairi Daiza opent binnenkort een strandbar waar je kan genieten van lekkere drankjes, smoothies en cocktails. Daarnaast kan je ook nog Cambronbier bestellen dat wordt gebrouwen in het hart van het park.

In Pairi Daiza zijn ze nog volop aan het werken. Volgens woordvoerster Alexandra Vidanovski zou de Cambron-Plage bar klaar moeten zijn binnen tien dagen. In juni zouden ouders en kinderen moeten kunnen genieten in de bar met zicht op pinguïns en zeehonden.

In de afgelopen jaren zwommen de pinguïns in zwembaden aan de zijkant van het aquarium. Maar in de afgelopen weken, zijn ze verhuisd naar Cambron-Plage waar ze konden rondlopen in zand en een plons konden wagen in een grote vijver.

Muzikale zomervakantie

Als een bar nog niet leuk genoeg is: het dierenpark zal in de zomervakantie ook nog eens uitpakken met leuke optredens. Op vrijdag en zaterdag kan je dan optredens aanschouwen van verschillende bands. Om het thema volledig te maken, kan je bijvoorbeeld helemaal opgaan in de muziek van “Sea, Sax and Fun”. We vermoeden dat Epic Sax Guy jammer genoeg niet van de partij zal zijn.

Het park maakt duidelijk dat bezoekers de dieren moeten respecteren. Daarom zal het park op festivalavonden sluiten om 23 uur.

Naar de toekomst toe is het ook de bedoeling dat bezoekers dicht bij de pinguïns en zeehonden kunnen komen, maar dat is nog niet voor nu. Wij wachten ongeduldig af!

Pairi Daiza
Pairi Daiza

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572