PewDiePie is getrouwd en deelt prachtige foto’s van het feest

De op één na grootste YouTuber ter wereld, PewDiePie, is getrouwd met zijn vriendin Marzia Bisognin. De twee zijn samen sinds 2011 en verloofden zich in 2018.

Felix Kjellberg, die iedereen beter kent onder zijn pseudoniem PewDiePie, is getrouwd. Dat maakte de YouTuber zelf bekend op sociale media. De Zweedse YouTuber verloofde zich vorig jaar met zijn Italiaanse vriendin Marzia Bisognin.

PewDiePie en CutiePieMarzia

Felix en Marzia leerden elkaar kennen in 2011. Felix is afkomstig uit Zweden en Marzia uit Italië, maar via een gemeenschappelijke vriend kwamen ze in contact met elkaar. Op dat moment was Felix al een populaire YouTuber en ook Marzia rolde mee in het internetwereldje.

Op haar kanaal CutiePieMarzia (later gewoon Marzia) deelde ze video’s over haar leven en haar passie voor mode. Maar vorig jaar stopte ze met haar kanaal om iets nieuws te proberen in haar leven.

Nadat de twee een tijdje in Italië woonden verhuisden ze naar het Verenigd Koninkrijk, waar ze nu nog steeds wonen en ook hun huwelijksfeest vierden.

https://twitter.com/pewdiepie/status/1163778709268176896

Huwelijk

Het huwelijk van de twee YouTubers ging door op 19 augustus 2019 in de Kew Gardens in Londen. De datum was niet willekeurig gekozen, maar was precies acht jaar nadat de twee elkaar voor de eerste keer ontmoetten in Italië.

Het was een kleinschalig feest met hun naaste vrienden en familie, maar het was vooral prachtig.

Bekijk hier de foto’s van het huwelijk van PewDiePie en Marzia:

https://www.instagram.com/p/B1YmyzaAlv7/
https://www.instagram.com/p/B1Ymy0CHhkD/
https://www.instagram.com/p/B1ZhWyqHGHj/
https://www.instagram.com/p/B1bFxaJHmyr/
https://www.instagram.com/p/B1bSlz2HtJO/
Meer
Lees meer...