Pfff! Hier zijn 11 vragen die stagiairs écht niet meer willen horen

Stages zijn altijd superspannend! Vraag dat maar aan het nieuwe personage van Robert De Niro in de film The Intern. Tijdens zo’n stage doe je ervaring op en leer je heel wat nieuwe mensen kennen. Dat laatste is soms abnormaal vermoeiend, want de eerste dagen op je stageplaats kom je iedere keer nieuwe collega’s tegen. En die stellen je steeds dezelfde saaie vragen, zoals deze 11:

1. Ah, ben jij de nieuwe stagiair?

Blogspot
Euh nee. Ik loop hier zomaar rond, voor mijn plezier.

2. Zou je dan even koffie willen zetten?

Gifsec
Moet daar wat melk en suiker in? Of drink je hem liever zwart?

3. Wat studeer je?

Giphy
Wie heeft hier gezegd dat ik nog studeer?

4. En van welke school kom jij precies?

Tribune
Please niet dezelfde als waar jij ooit hebt gezeten. #WannaEndThisConversation

5. Zeg, waarover ging je eindwerk juist?

Papermag
Over ontzettend ingewikkelde dingen waar ik zelf nog altijd niet veel van snap.

6. Heb je nog andere stages gedaan?

Hilarious Gifs
Oh ja, ik heb tijd te veel dus ik ga van de ene stage naar de andere.

7. En waarom heb je precies voor dit bedrijf gekozen?

Imgur
Om eerlijk te zijn kon ik niet kiezen en moest ik gewoon pakken wat er overbleef.

8. Vind je het hier een beetje plezant?

Giphy
Als ik minder vaak dezelfde vragen moet beantwoorden misschien wel, ja.

9. Zou je hier willen komen werken na je stage?

Smosh
Als ik dan iets anders mag doen dan koffie zetten, graag!

10. Of ga je liever nog wat studeren?

Pinterest
Goh, ik vind één diploma toch al meer dan genoeg.

11. Of ga je na je studies misschien de wereld rondreizen?

Gifsec
Awel, ja! Heb jij voor mij dan een paar duizend euro die ik kan lenen?

Oké, die vragen horen erbij. Maar als je ze vijf keer op één dag moet beantwoorden, dan worden ze wel wat afgezaagd. Robert De Niro heeft die vragen ongetwijfeld ook ontelbare keren moeten beantwoorden in zijn nieuwste film The Intern. Daarin speelt hij de zeventigjarige stagiair van … Anne Hathaway. Een film om zeker op je watchlist te zetten! Check hier alvast de trailer:

Meer
Lees meer...