‘Pokémon Let’s Go’ dan toch niet poepsimpel: 151 ‘Master Trainers’ na hoofdverhaal

‘Pokémon Let’s Go’ dan toch niet poepsimpel: 151 ‘Master Trainers’ na hoofdverhaal

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor ‘Pokémon Let’s Go Pikachu!’ en ‘Eevee!’ voor de Nintendo Switch. Daarin wordt het concept van ‘Master Trainers’ uit de doeken gedaan. Het gaat om een gigantische uitdaging nadat je door het hoofdverhaal van het spel geploeterd bent.

Pokémon Let’s Go Pikachu! en Eevee! voor de Nintendo Switch komen uit op 16 november, maar er is blijkbaar veel dat we nog niet wisten over het spel. Wanneer je het verhaal gespeeld hebt, zal je namelijk op zoek kunnen gaan naar Master Trainers. Er zullen in totaal 151 Master Trainers te vinden over het hele gebied van het spel, één voor elke pokémon.

Oersterke Master Trainers

Wie een Master Trainer verslaat, krijgt de titel van Master voor de specifieke soort pokémon die hij/zij verslagen heeft.

Tijdens gevechten tussen de Master Trainer en speler worden er geen items ingezet. De pokémon van de Master Trainers zullen uiteraard supersterk zijn.

Junichi Masuda, de game director van Pokémon Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Eevee! heeft het nieuws bekendgemaakt aan de gamewebsite de Polygon.

Niet té gemakkelijk

Het is duidelijk dat gameproducent Game Freak met deze nieuwe games een simpelere ervaring wil aanbieden. Zo zal het bijvoorbeeld gemakkelijker zijn om pokémon te vangen. En daar zijn sommige hardcore fans niet tevreden mee. Maar met deze nieuwe uitbreiding heeft niemand dus te klagen.

“Een groot gedeelte van de moeilijkere onderdelen zijn te vinden na het spelen van de normale game”, zegt Masuda. “Er zijn manieren om jouw pokémon te versterken, en de reden waarom je dit wil doen, is omdat je deze Master Trainers tegenkomt die erg sterk zijn en je na het verhaal gaat zien.”

Gesponsorde artikelen