Pommeline en Fabrizio op ‘Temptation Island VIPS’?

Pommeline en Fabrizio op ‘Temptation Island VIPS’?

Gaan Pommeline en Fabrizio de ultieme relatietest aan, maar nu als koppel? Een andere (tweevoudige) ex-‘Temptation Island’-deelneemster, Rosanna, bevestigde het op haar Instagramverhaal. 

Het gerucht doet al langer de ronde, maar nu heeft Rosanna het (per ongeluk?) bevestigd: Pommeline en Fabrizio doen binnenkort mee aan Temptation Island VIPS. Ze weten nochtans allebei hoe gevaarlijk het is om verliefd te worden op het eiland. Rosanna postte een screenshot op haar Instagramstory die het gerucht bevestigt, maar verwijderde die ondertussen al weer.

Rosanna

Het gerucht dat al door heel wat huizen gewaaid is, is bevestigd. Rosanna nam in hetzelfde seizoen als Pommeline deel aan Temptation Island en de twee zijn duidelijk beste maatjes. Ze stuurde Pommeline een berichtje via Instagram om haar succes te wensen op het eiland. Het management van Pommeline vroeg haar onmiddellijk hoe ze daarvan wist, en bevestigde dus de deelname van het koppel Temptation Island-verleiders.

Screenshot/Instagram/rosannavoorwald
Op een tweede screenshot is te zien dat het management van Pommeline snel zijn antwoorden verwijderd heeft. Dat wijst erop dat het dus helemaal niet wil dat iedereen al weet van de deelname van Pommeline en Fabrizio aan Temptation Island VIPS.
Screenshot/Instagram/rosannavoorwald

Verloofd

Rosanna ging samen met Niels ook al twee keer de ultieme relatietest aan. Niels zat de eerste keer samen met Pommeline op het eiland, al was zij toen niet verantwoordelijk voor de misstappen van Niels. Ook Rosanna viel dat eerste jaar voor de charmes van een ander, verleider Alex. En ook de tweede keer mocht het niet baten. Tijdens hun deelname aan Temptation Island VIPS gingen zowel Niels als Rosanna opnieuw vreemd. Het koppel besliste na twee gefaalde relatietests om toch samen te blijven en ondertussen zijn ze zelfs verloofd.

En ook Pommeline en Fabrizio zijn van plan hun liefde met een ring officieel te maken. Fabrizio vroeg zijn vriendin ten huwelijk op de luchthaven toen ze terugkwam van een reisje met een vriendin, en Pommeline zei huilend ja. Fabrizio postte het filmpje op Instagram. Hoe het afloopt, zien we dus waarschijnlijk binnenkort in Temptation Island VIPS.

Gesponsorde artikelen