Left Right
scrollTop top

Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ praten voor het eerst over hun relatie en zijn daarbij niet mals voor Merijn


Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ praten voor het eerst over hun relatie en zijn daarbij niet mals voor Merijn

Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ zijn officieel een koppel. Nadat er al maandenlang gespeculeerd werd over hun mogelijke relatie kan het prille koppel eindelijk openlijk spreken over hun liefde voor elkaar. In een dubbelinterview met Dag Allemaal vertellen ze alles over hun relatie. 

Na een welles-nietesspel van enkele maanden spreken Pommeline en Fabrizio van Temptation Island het eindelijk uit: “Ja, wij zijn een koppel!”. In een interview met Dag Allemaal vertellen ze openhartig over hun relatie en hoe die tot stand kwam en daar komt vooral Merijn, de ex van Pommeline, niet al te best uit.

Doen ze het of doen ze het niet?

Het was de vraag die Temptation-fans al een tijdje bezighield. Nadat de relatie van Pommeline en Merijn op de klippen liep, wees de geruchtenmolen al snel in de richting van verleider Fabrizio. De Limburgse verleider was op dat moment namelijk de baas van Pommeline, de blondine verhuisde voor hem (en zijn tattoosaloon) wel naar Geel, terwijl ze verhuizen voor haar toenmalige vriend Merijn niet zag zitten.

In een vlog van de Nederlandse plastisch consulente Diana Gabriels verklapte Pommeline een paar weken geleden dat ze gevoelens had voor Fabrizio, maar het bewuste fragment uit de vlog werd al snel offline gehaald. Na een periode van welles-nietes tussen Pommeline en Diana gooide die laatste dan toch de volledige vlog opnieuw online. Pommeline had dus gevoelens voor Fabrizio, maar werden die ook beantwoord?

Relatie

De laatste weken werden Fabrizio en Pommeline opvallend vaak samen gespot en niet langer alleen maar in de tattooshop waar ze allebei werken. De twee gingen samen naar de supermarkt, gingen met z’n tweetjes op restaurant en keken samen naar televisie.

Een week geleden postte Fabrizio op zijn Instagramprofiel een foto die de relatie dan toch leek te bevestigen. In een foto op zijn Story was duidelijk de hand van Pommeline te zien die rustte op zijn borstkas. Want ja, als heel Vlaanderen je tattoo’s wekelijks in volle glorie kan bewonderen op Temptation Island, dan is je lichaam net dat tikkeltje herkenbaarder dan dat van anderen.

Eerst dubbelinterview

Nu het zo duidelijk was, had het ook geen nut meer om het nog langer te ontkennen. Daarom gaven Pommeline en Fabrizio nu hun allereerste dubbelinterview als koppel aan Dag Allemaal. De twee vertellen daarin waarom ze hun relatie zo lang verborgen hielden.

“We konden eenvoudigweg niet anders, door het contract dat ik had ondertekend met de makers van Temptation Island en VIJF”, legt Fabrizio uit. “Maar het was gewoonweg te moeilijk om onze liefde te verstoppen. Uiteindelijk kregen we van VIJF de toestemming om nú al als koppel naar buiten te treden. In de hoop dat dit ons rust gaat geven. Zo kunnen ook wij de puntjes op de i zetten over wat er écht gebeurd is.” En dat leggen ze nu dus uit in het interview met Dag Allemaal.

Shock voor Fabrizio

Toen Diana Gabriels haar verhullende vlog online gooide, wist Fabrizio nog van niets. “Je kan je wel inbeelden hoe geschrokken ik daar achter mijn pc zat”, vertelt de verleider daarover.

“Ik had aan Diana gevraagd om dat deeltje te knippen”, gaat Pommeline verder. “Ze heeft die video uiteindelijk offline gehaald, maar het kwaad was al geschied. Iedereen begon zijn verhaal te verzinnen. Ik heb zelfs mogen lezen dat ik Merijn bedrogen had met Fabrizio. En dat klopt helemaal niet!”

Instagram

“Ik ga niet flirten met een meisje in een relatie”

Pommelines gevoelens groeiden op de werkvloer. “Elke dag komen werken bij Fabrizio, terwijl ik mij meer en meer tot hem aangetrokken voelde … Dat was een heel dubbel gevoel.” Fabrizio hield zijn verliefdheid wat langer verborgen. “Ze zat in een relatie, hé. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn mogelijke gevoelens, uit respect voor haar en haar jongen. Ik ga niet flirten wanneer ik weet dat een meisje een vriend heeft. Maar toen ze brak met Merijn en in die video toegaf wat ze voor mij voelde …”

Opvallende woorden van de verleider die op Temptation Island niet van de zijde van Daniëlle wijkt, die tot naderhand nog steeds een relatie heeft met Mezdi. “Dat was toch een heel andere situatie”, vertelt de verleider daarover. “Het was mijn taak daar om te verleiden. En zolang Mezdi zich netjes hield, heb ik mij ook gedragen. ’t Was pas toen Daniëlle zei dat ze helemaal klaar was met hem, dat ik mijn gevoelens voor haar heb toegelaten.” En die gevoelens voor Daniëlle waren op dat moment oprecht. “Ik zag die meid écht graag”, benadrukt Fabrizio.

VIJF

“Merijn domineerde mij”

Pommeline vertelt in het interview ook openhartig over haar breuk met Merijn. “De afstand speelde mee. Telkens twee uur rijden, dat weegt.” Maar er was ook meer aan de hand. “Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereiken in het leven. Ik werk elke dag keihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj.”

Maar de doorslag kwam er doordat Pommeline het gevoel had dat ze zichzelf niet kon zijn in het bijzijn van Merijn. “Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op m’n rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten … Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. het is toch mijn lijf?”

Screenshot YouTube

Huisje, boompje, beestje

“Merijn gaat nu kinderachtig om met de breuk. Hij speelt het bedrogen schaap en schildert mij af als de gemene bedriegster. Terwijl hij wel diegene is die z’n Lisa bedroog tijdens Temptation Island en ik voor onze breuk open kaart met hem speelde. De laatste drie weken had ik al laten voelen dat het niet meer ging. Ik heb hem zelfs letterlijk gezegd dat ik gevoelens had voor Fabrizio. Dus hij moet niet doen uitschijnen dat hij het allemaal via die video moest vernemen.”

Fabrizio treedt haar bij: “Enkele dagen geleden zette Merijn een nieuwe video online, met daarin een oproep aan Mezdi, Daniëlles (ex?-)vriendje: ‘Als je Fabrizio ineen wil slaan, bel me!’ Ach, ik trek het mij niet aan. Laat hem maar doen.”

Het kersverse koppel laat het dus niet aan hun hart komen. “Voordien droomde ik van mijn eigen grote tattoozaak in Lummen”, vertelt Fabrizio. “Nu zoek ik de perfecte mix tussen die droom en het klassieke huisje-boompje-beestje-verhaal.” En ook Pommeline droomt van een toekomst samen. “Het is allemaal nog pril om te zeggen dat we samen oud gaan worden, hé. Maar da’s wél onze bedoeling.” Binnenkort zijn Pommeline en Fabrizio ook samen te zien in hun eigen programma I Love You Tattoo.

En met deze foto op Instagram bevestigt Pommeline nogmaals haar liefde voor Fabrizio:

Instagram fabrizio_tzinaridis

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396