Pommeline van ‘Temptation Island’ laat na haar borsten en billen nu ook haar lippen opspuiten

Pommeline van ‘Temptation Island’ laat na haar borsten en billen nu ook haar lippen opspuiten

Dat Pommeline van ‘Temptation Island’ niet vies is van een bezoekje aan de plastisch chirurg is al lang geen geheim meer. De blondine die al over 400 cc aan humor beschikte en onlangs ook haar billen liet vergroten, heeft sinds kort ook vollere lippen. 

We kenden haar nog geen vijf seconden of we wisten al precies hoeveel cc aan humor er in de borsten van Temptation Island-verleidster Pommeline Tillière zat. Later liet ze ons live meegenieten van haar bilvergroting en nu deelt ze ook haar nieuwste ingreep met ons: haar gloednieuwe lippen.

Lipfillers

Nadat Pommeline al opteerde voor een Kardashian-kont, ging ze nu voor de befaamde Kylie Jenner-lippen.

Pommeline, die tegenwoordig als grijsharige door het leven gaat, postte meteen een filmpje van haar nieuwe lippen op haar Instagram Story.

Fabrizio

De geruchtenmolen rond de ex-Temptation Island-verleidster draait tegenwoordig weer overuren. Zo zou de 23-jarige Gentse momenteel een relatie hebben met Fabrizio, een verleider uit het nieuwste seizoen van Temptation Island en ook haar baas in tattoosshop Fabrizio’s Tattoo Saloon. En binnenkort zal het duo (of moeten we al koppel zeggen) ook een eigen programma krijgen.

Nadat ze de geruchten aanvankelijk ontkende, verspreidde haar voormalige plastisch consulente Diana Gabriëls videobeelden waarin Pommeline haar gevoelens voor de Limburgse verleider lijkt toe te geven.

Zou dit de reden zijn dat Pommeline deze keer niet naar de praktijk van Diana Gabriëls ging voor haar ingreep, maar opteerde voor de praktijk House of Bratz?

Bekijk hier de voor- en na-foto’s van de lippen van Pommeline: