Left Right
scrollTop top

Producers ‘Harry Potter’-reünie reageren op blunder met foto van Emma Roberts


Emma Watson, Emma Roberts
© Emma Watson en Emma Roberts – Bron: Terry Scott/SPP/Sipa USA (via Isopix), Eric Charbonneau  / Shutterstock (via Isopix)

Sinds 2 januari 2021 kan je via Streamz kijken naar de langverwachte reünie van Harry Potter. Aandachtige fans merkten echter al snel een fout op in de special. Wanneer Emma Watson vertelt over haar jeugd, verschijnt er namelijk een kinderfoto in beeld. Maar het gaat daarbij niet om een foto van haar, maar wel één van actrice Emma Roberts.

De special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is een echte must-see voor fans van de filmreeks. In de special komen de acteurs uit de reeks opnieuw samen en halen ze herinneringen op aan hun tijd op de set. Maar fans merkten al snel op dat er een foutje in de special was geslopen.

Foute Emma

Tijdens de special vertelde Emma Watson over haar jeugd terwijl er in beeld een foto verscheen. Maar het kleine meisje met de Minnie Mouse-oortjes, was niet Emma Watson, maar wel collega-actrice Emma Roberts.

Het was Twittergebruiker @vee_delmonico99 die de fout als eerste opmerkte. Zij tweette de schermafbeelding uit de special en de originele foto die bijna 10 jaar geleden gepost werd door Emma Roberts op haar eigen Instagram. Bij de foto’s schreef @vee_delmonico99 de boodschap: “Jongens, help me. Dat is letterlijk Emma Roberts en niet Emma Watson.” In de comments onder de tweet vragen heel wat andere Harry Potter-fans zich luidop af hoe dit kon gebeuren en waarom niemand de fout opmerkte voor de special verscheen.

“Wordt aangepast”

In een statement aan EW reageren de producers van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts nu op de fout. “Goed gezien, Harry Potter-fans!”, zo klinkt het. “Jullie hebben een montagefout van een fout gelabelde foto onder de aandacht gebracht.”

Aangezien de special te zien is op de streamingdienst HBO Max, is het mogelijk om de foto alsnog aan te passen. Daar zullen de makers dan ook snel werk van maken. “De nieuwe versie staat binnenkort online”, zo besluit het statement.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…