Left Right
scrollTop top

Professor Minerva Anderling/McGonagall doet mee in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’


Professor Minerva Anderling/McGonagall doet mee in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

Professor Minerva Anderling, in het Engels bekend als Minerva McGonagall, zal te zien zijn in ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’. In de originele ‘Harry Potter’-films vertolkte Maggie Smith Anderling, maar nu zal de Ierse actrice Fiona Glascott de jongere versie van het personage spelen.

Professor Anderling is één van de meest beruchte figuren uit de originele Harry Potter-films. Ze stond aan het hoofd van Griffoendor en kwam erg streng over. Ze is een favoriet van heel wat Harry Potter-fans. In Fantastic Beasts zullen we personages zien zoals Perkamentus (Dumbledore), Gellert Grindelwald en dus ook professor Anderling.

Fiona Glascott

Volgens de website PopCulture speelt Brooklyn-actrice Fiona Glascott een jongere versie van Anderling in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Het is echter niet duidelijk of ze als professor in de film zal spelen. Zo begon Anderling haar carrière als leerkracht in de jaren 50. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald speelt zich echter af in de jaren 20.

Heel veel referenties

De Fantastic Beasts-films zijn steeds meer aan het veranderen in volwaardige prequels van de Harry Potter-boeken en -films. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald belooft allerlei referenties te bevatten, zoals de Spiegel van Neregeb en het geheim van Nagini, de slang van Voldemort. Zelfs de Steen der wijzen-maker Nicolas Flamel zal in de film een rol spelen, maar hoe dat precies in zijn werk zal gaan, is niet geweten.

Wellicht zullen er nog andere grootste tovenaren en heksen verschijnen in de film.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.766
 • Aantal
  doden
  1.153.553
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810