Left Right
scrollTop top

Pukkelpop maakt datum ticketverkoop bekend


Pukkelpop
© Pukkelpop.be

Pukkelpop kan dit jaar opnieuw doorgaan en daarbij hoort ook een nieuwe ticketverkoop. Wie een ticket wil voor het eerste Belgische festival in twee jaar tijd kan er eentje proberen bemachtigen op woensdag 16 juni. De ticketverkoop is tot en met woensdag 30 juni voorbehouden voor Belgen.

Pukkelpop zal het eerste festival zijn dat plaatsvindt in ons land sinds 2019. Door de uitbraak van het coronavirus moesten alle Belgische festivals hun editie van 2020 uitstellen en ook de festivals in het eerste deel van de zomer van 2021 kunnen niet doorgaan.

Pukkelpop 2021

Maar doordat de coronacijfers gunstig evolueren en ook het vaccinatieproces sneller begint te lopen, kan Pukkelpop dit jaar doorgaan van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus op de festivalweide in Kiewit. Bij deze editie mogen maximum 75.000 mensen aanwezig zijn, dus kan Pukkelpop (dat jaarlijks zo’n 66.000 festivalgangers verwelkomt) een normale editie organiseren. Al zal het natuurlijk niet helemaal normaal zijn en zullen er wel nog enkele maatregelen gelden. Daarnaast zal je aan de ingang ook een vaccinatiebewijs of recente negatieve coronatest moeten voorleggen.

Wie erbij wil zijn op het eerste Belgische festival in twee jaar tijd, kan vanaf woensdag 16 juni om 13 uur een ticket proberen bemachtigen. De eerste twee weken van de ticketverkoop zijn de tickets enkel beschikbaar voor Belgen.

Ticketprijzen

Een dagticket voor Pukkelpop kost 105 euro, daarmee kan je ook twee dagen kamperen op Camping Relax. Een combiticket kost 215 euro en daarmee kan je de volledige vier dagen op Camping Relax verblijven. Wie liever iets meer luxe heeft op de camping kan ook een ticket voor Camping Chill kopen, daarvoor betaal je 25 euro.

Vanaf 16 juni kan je ook drank- en eetbonnen bestellen voor Pukkelpop. Die kosten in voorverkoop 56 euro voor 20 stuks in voorverkoop. Op het festivalterrein zelf betaal je 15 euro voor 5 bonnetjes. Door vooraf te bestellen bespaar je dus één euro per vijf bonnetjes.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 16 juni 13 uur via deze link.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…