Randy uit ‘Big Brother’ laat tatoeage zetten als souvenir

Een verblijf in het Big Brother-huis is voor de deelnemers sowieso een avontuur om nooit te vergeten. Voor Randy zal dat echter nog meer het geval zijn. De jonge Nederlander liet namelijk een opvallende tatoeage zetten als herinnering aan zijn deelname aan het programma.

Tien dagen geleden kwam er een einde aan het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother. Glenn kwam toen als winnaar uit de bus, iets wat hem een mooie cheque van 56.266 euro opleverde. In die finale rekende Glenn uiteindelijk af met zijn Nederlandse medefinalisten Alice en Randy. Randy eindigde het meest recente seizoen van Big Brother zo als derde.

Soja kwark

Geen prijzenpot dus voor Randy, maar toch heeft de Nederlander zichzelf een mooie herinnering gegeven aan het avontuur. In het huis moest hij vooral wennen op het vlak van eten. Door hun beperkt budget konden de bewoners namelijk niet zomaar eten wat ze willen. Samen met Alice vormde hij in het huis ook het pannenkoekenteam, want de twee stonden bijna dagelijks pannenkoeken te bakken voor hun medebewoners.

Daarnaast was er nog iets wat Randy iedere dag at: soja kwark. En juist daarvan heeft hij nu een tatoeage laten zetten. Dat deelde de Nederlander zelf op Instagram, zoals opgemerkt werd door Love Reality. “Na drie maanden lang alleen maar Soja kwark te hebben gegeten, verdient het nu ook een plekje op mijn arm”, schrijf hij daar bij een foto van een klein potje kwark op zijn arm.

Meer
Lees meer...