‘Big Brother’: Dit is de winnaar van het seizoen 2024

Glenn heeft het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother gewonnen. De Belg klopt na een spannende finale Alice en de al eerder afgevallen Randy. Hij gaat naar huis met de prijzenpot van 56.266 euro.

Bart heeft een opvolger. De nieuwe winnaar van Big Brother heet Glenn. Na het vertrek van Ashley en Jimmy eerder deze week trokken de drie laatste bewoners naar de grote finale. Van de achttien personen die ooit in het huis zaten de voorbije maanden waren zij de grote finalisten: de Nederlanders Alice en Randy en de eenzame Belg Glenn.

In die grote finale namen we al snel afscheid van Randy, waarna het nog tussen Glenn en Alice ging. Na heel wat spanning vernamen we dan eindelijk van Big Brother wie de winnaar van dit seizoen was en dat bleek Glenn te zijn. Hij schreef meteen zijn vreugde uit en werd op de schouders van vrienden en familie gehesen. Glenn kreeg ter plaatse ook een cheque 56.266 euro.

Dankwoord

“Bedankt aan Big Brother dat ik die kan gekregen heb, ik heb er alles uitgehaald. Big Brother heeft er ook voor gezorgd dat het echt een mooi avontuur was en ik heb al de prachtige bewoners leren kennen. Het is een onvergetelijk avontuur en ik ben zo blij dat ik dit gewonnen heb. Dat had ik nooit verwacht”, reageerde Glenn in een eerste reactie in de studio bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. “Bedankt aan alle kijkers en alle fans thuis, love jullie!”

Kijk naar de winst van Glenn in Big Brother:

Meer
Lees meer...