‘Big Brother’: Na laatste vertrekker zijn de drie finalisten gekend

Glenn, Alice of Randy wordt de winnaar van het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother. In de laatste rechte lijn naar de finale van komende zaterdag moest Jimmy nog het huis verlaten.

Het gaat snel de voorbije dagen. Zo namen we zaterdag tijdens Big Brother Live afscheid van Tom vlak voor het ingaan van de finaleweek. Maandag volgde dan het vertrek van Ashley, die toen verloor van medegenomineerde Randy.

En ook dinsdag konden de kijkers opnieuw stemmen. Deze keer waren de vier overgebleven bewoners genomineerd en verkeerde iedereen dus in de gevarenzone. Dat is uiteindelijk fataal geworden voor Jimmy. Hij moest woensdagochtend het huis verlaten.

Alice, Randy of Glenn

Na het vertrek van Jimmy blijven er dus nog drie bewoners over in het huis. Het gaat om de Nederlanders Alice en Randy en de eenzame Belg Glenn. Zij trekken samen naar de finale op zaterdag 13 april. Het is uiteindelijk de kijker die opnieuw zal betalen wie als winnaar uit de bus komt en wie dus met de groepspot naar huis mag.

Komende zaterdag zullen zij live in de studio ook eindelijk hun vrienden en familie terugzien. Daar zullen ook alle ex-bewoners aanwezig zijn om de laatste minuten in het huis te overschouwen.

Stem hier vanuit België op je favoriete kandidaat van de genomineerden.

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je 24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...