Left Right
scrollTop top

‘Red Dead Redemption 2’ wordt zo realistisch dat de ballen van paarden krimpen wanneer het koud is


‘Red Dead Redemption 2’ wordt zo realistisch dat de ballen van paarden krimpen wanneer het koud is

De nieuwe versie van ‘Red Dead Redemption’ komt uit op 26 oktober en het belooft realistischer te zijn dan ooit tevoren. De makers hebben namelijk laten weten dat er een bijzonder nieuwtje is in de game: paarden met krimpende ballen. 

Games worden steeds realistischer, dus moet je als spel ver gaan om het meest realistische te zijn. Om te dingen naar die titel voegt Red Dead Redemption een opvallende vernieuwing toe aan Red Dead Redemption 2. En die speelt zich af in de intieme zone van de paarden in het spel.

Krimpende ballen

De paarden in Red Dead Redemption 2 zullen namelijk beschikken over testikels die kunnen groeien en krimpen naarmate het warmer of kouder is. Zo zal je dus aan de ballen van je paard kunnen zien hoe warm of koud het is in het spel.

Maar da’s natuurlijk niet alles, het spel voert verschillende vernieuwingen door die het spel realistischer dan ooit zullen maken. Iets wat ook al te zien was in de eerste gameplay trailer van het spel. Zo zal je ook moeilijker zwemmen als je dikke kleren draagt en zal sneeuw die op je gezicht valt, sneller smelten, zoals dat ook in werkelijkheid gaat.

Interactie met je paard

De paarden zullen niet enkel beschikken over ‘dynamic testicle physics‘ (ja, ze hebben dat echt een naam gegeven), ze zullen ook een belangrijkere rol spelen in het spel. Zo zal je je paard te vriend moeten houden.

Dit kan je doen door je paard een naam te geven, hem te borstelen en te aaien. Verder zal je je paard ook trucjes kunnen aanleren. Wanneer je een goede band kweekt met je paard, zal hij beter naar je luisteren en dus ook algemeen een beter paard zijn. Een paard dat zich verwaarloosd voelt, zal minder goed luisteren en mogelijk onhandelbaar worden. Haal die haarborstels dus maar boven!

Red Dead Redemption 2 komt uit op 26 oktober, maar je kan het spel hier al pre-orderen.

YouTube

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…