Relatie van Steven Van Herreweghe weer helemaal goed nadat zij hem weer in huis nam na relatie met jonge MNM-dj

Relatie van Steven Van Herreweghe weer helemaal goed nadat zij hem weer in huis nam na relatie met jonge MNM-dj

Het gaat goed met Steven Van Herreweghe. Niet alleen start deze week zijn nieuwe programma ‘Voor Algemeen Nut’ op Eén, ook met zijn partner Katrien Vanderlinden is het opnieuw grote liefde na een moeilijke periode. Dat laat ze blijken op Instagram met een liefdesverklaring aan de man die ze tien jaar geleden leerde kennen.

“Op 30 december 2007 leerde ik deze gekke man kennen in Café Allee in Leuven. Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle geweldige vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze 2 zalige ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk ook de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wilt inhuren om een videocaptatie te doen van 2 bronstige emoes op het podium”, schrijft Katrien Vanderlinden over haar partner Steven Van Herreweghe op Instagram.

Kortstondige relatie met MNM-dj Julie Van den Steen

Nochtans kende hun relatie de nodige moeilijkheden. In juni 2015 verliet Van Herreweghe na een relatie van 7,5 jaar zijn vriendin voor MNM-radiodj Julie Van den Steen. Die bevlieging bleef maar een half jaar duren en de tv-presentator zocht al snel terug toenadering tot zijn ex.

Sinds begin 2016 zijn Katrien en Steven opnieuw een koppel en het gaat duidelijk weer heel goed aan haar Instagrampost te zien. “Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou”, schrijft ze onder een foto die gemaakt is door hun bijna vier jaar oude zoontje Flynn.

Bekijk hier de foto van Steven Van Herreweghe en zijn partner Katrien

VRT

Nieuw tv-programma op Eén

Deze week viert Steven Van Herreweghe trouwens zijn comeback op de openbare omroep. In Van Algemeen Nut duikt hij in de tv-geschiedenis en brengt hij mensen terug in de studio die vroeger opmerkelijke informatietelevisie maakten.

Het programma is vanaf 4 januari iedere donderdag te zien vlak na Thuis.

Gesponsorde artikelen