Rode Duivels en Red Flames lanceren hilarische kerstkaartjes

Het is bijna Kerstmis en dus is het tijd voor kerstbomen, gezelligheid, kerstmuziek, foute kersttruien, cadeautjes en kerstkaartjes. De spelers en speelsters van onze nationale voetbalploegen konden daarbij niet achterblijven. Zij poseerden voor een opvallende, hilarische fotoshoot en het resultaat daarvan is beschikbaar als kerstkaartjes.

Ben je last minute nog op zoek naar kerstkaartjes om naar al je vrienden, collega’s en familie te sturen? Zoek dan niet langer. De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) wist namelijk enkele spelers en speelster van de Rode Duivels en de Red Flames te overtuigen om hun mooiste kerstoutfit aan te trekken en te poseren voor een verrassende fotoshoot. Die foto’s werden vervolgens voorzien van een toepasselijke boodschap en zijn te downloaden als kerstkaartjes.

Kersttruien en onesies

Bij de Rode Duivels verschenen maar liefst vier duo’s voor de camera met hun voetbalkousen en een foute kersttrui aan. Op de eerste foto’s vinden we de broers Thorgan en Eden Hazard terug, eerst met een cadeautje en erna op elkaars schoot. Daarna zien we ook Thomas Meunier en Yannick Carrasco in hetzelfde decor, net als het duo Kevin De Bruyne en jongeling Charles De Ketelaere. Tot slot namen ook Dedryck Boyata en Axel Witsel plaats voor de camera.

Bij de Red Flames wist de KBVB vijf speelsters te overtuigen om de kerstsfeer te tonen tijdens een fotoshoot. Zo verschenen Janice Cayman en doelvrouw Nicky Evrard in een onesie, met warme kousen en bijhorende kerstmuts op de foto. Ook Tessa Wullaert en Laura De Neve, ploegmaats bij de vrouwen van RSC Anderlecht, trokken hun rode onesie aan en schitteren naast elkaar bij de kerstboom. Tot slot nam ook het jonge 18-jarige talent Hannah Eurlings plaats voor de camera.

Klik hier om de foto’s te downloaden van de Rode Duivels of de Red Flames.

Meer
Lees meer...