Nieuwe K-drama ‘Romance in the House’ met Choi Min-ho (SHINee) en Yoon San-ha (ASTRO) krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe romantische K-drama Romance in the House. Daarin zullen we met Choi Min-ho van SHINee en Yoon San-ha van ASTRO twee K-popartiesten aan het werk zien als acteur.

Binnenkort pakt Netflix uit met een nieuwe romantische K-drama. Daarin zullen we niet één, maar meteen twee K-popsterren aan het werk zien. De reeks volgt een vader die na elf jaar afwezigheid terugkeert naar zijn gezin.

Romance in the House

In Romance in the House volgen we het koppel Byeon Mu-jin (Ji Jin-hee) en Geum Ye-yeon (Kim Ji-soo). Zij waren getrouwd en hebben twee kinderen: Byeon Mi-rae (Son Na-eun) en Byeon Hyun-jae (Yoon San-ha). Tijdens hun huwelijk probeerde Mu-jin heel wat verschillende bedrijven op te richten, maar telkens zonder succes. Zijn familie kon het niet meer aan en ze besloten om de banden te verbreken. Daardoor voedde Ye-yeon haar kinderen jarenlang alleen op.

Elf jaar later werkt ze in een supermarkt om rond te komen, waar ook haar dochter aan de slag is om haar mama een handje te helpen. Hyun-jae groeide op tot een charmante jongeman, maar eentje die wel eens voor problemen durft te zorgen. Maar op een dag verschijnt Mu-jin terug in het leven van zijn gezin. Hij werkte ondertussen een succesvolle carrière uit en probeert nu zijn ex-vrouw terug voor zich te winnen. Dochter Mi-rae ziet dit niet zitten, maar zoon Hyun-jae probeert z’n vader te helpen om zijn moeder terug te winnen. Mi-rae wordt ondertussen close met Nam Tae-pyeong (Choi Min-ho). Hij werkt ook in de supermarkt, maar was ooit een lid van het nationale taekwondoteam. Daarnaast is hij ook de zoon van de eigenaar van de supermarkt, maar dat probeert hij verborgen te houden.

Bekijk hier de officiële trailer:

Romance in the House verschijnt op zaterdag 10 augustus op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...