Romantisch of net avontuurlijk? Hier vind je voor elk valentijntje het perfecte cadeau

Uit een onderzoek van online veilingplatform VakantieVeilingen.be bij 3.207 Belgen blijkt dat 40% valentijn eigenlijk wel leuk vindt én een kwart die dag graag ongegeneerd melig doet. Of je lief nu romantisch, avontuurlijk of gewoon culinair is, wij hebben enkele cadeautips waarmee je hem of haar sowieso een plezier doet.

1. Is jouw lief van het schattige romantische type …

Giphy
Uit rondvraag blijkt dat er heel wat romantische zieltjes zijn in België. De meerderheid geeft dit jaar bloemen, een weekendje weg of een romantisch etentje. Mag het er echt over gaan? Haal je lief eens op met een limousine, een Ferrari, of op een wit paard! Crazy? We think not! Inspiratie vind je op VakantieVeilingen.be.

2. … dat de romantiek graag binnenshuis houdt?

Giphy
Laat je innerlijke bomma en bompa los en nestel jullie gewoon schaamteloos onder een dekentje voor wat Netflix & Chill. Jullie doen wel aan romantiek in de zetel 😉

3. Of heb jij een lief met een goeie smaak …

Giphy
Geniet van een heerlijk etentje in elkaars gezelschap en misschien wel een fantastisch dessert? 😉 Op VakantieVeilingen.be kan je bieden op etentjes bij allerlei toprestaurants. Wat dacht je van een etentje in het Atomium met uitzicht over Brussel?

4. … en eigen cooking skills?

Giphy
Dan ben jij the lucky one met valentijn! Je lief in de keuken en jij met de voetjes onder tafel, een perfecte avond. Doe je keukenprins(es) meteen kookgerei cadeau en je kan niks verkeerd doen.

5. Is je lief eerder een party animal?

Giphy
Je lief beweert misschien dat hij of zij valentijn alleen maar commercieel gedoe vindt, maar die mening deelt slechts 1 op de 8 ondervraagden. Gooi samen een avondje je dansbenen in de strijd en je losbol is dat “commerciële gedoe” zo vergeten.

6. Of is hij/zij toevallig zot van snelle wagens?

Giphy
Voelt jouw lief the need for speed, maar jij toch iets minder? Bied op VakantieVeilingen.be mee op een antislipcursus of een ritje in een Ferrari, Audi R8 of Lamborghini.

7. Maar ook voor globetrotters bestaan er perfecte cadeautjes

Giphy
Doe je lief een citytrip cadeau en ga samen een prachtige stad ontdekken. Een weekendje weg is een van de meest gegeven cadeautjes met valentijn en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Er is niets leuker dan er even met twee tussenuit trekken en volop van elkaar te genieten. Milaan, Parijs, Barcelona of Londen, er zijn heel wat steden vlakbij die de moeite waard zijn.

8. Net zoals voor adrenalineverslaafde types

Giphy
Als jouw lief een echte durfal is, lijkt het misschien of hij/zij alles al gedaan heeft. Wedden van niet? Je kan altijd nog een helikoptervlucht of ballonvaart cadeau doen. En als jij ook wel wat van actie houdt, is paintball jullie ideale valentijndate!

9. Maar misschien is je lief eerder te vinden voor wat luxe?

Giphy
De gemiddelde vrouw geeft meer dan 50 euro uit aan valentijn, bij de mannen spendeert 1 op de 5 zelfs meer dan 125 euro. Say what? Ligt jouw budget toch een stukje lager? Door te bieden scoor je al vanaf 1 euro de leukste cadeautjes.

10. Of jouw lief nu een ‘zoetje’ of een ‘zwijntje’ is …

Giphy
Uit het onderzoek van VakantieVeilingen.be blijkt dat we ook best creatief zijn met onze koosnaampjes voor elkaar. Het vaakst kiezen we nog voor “schat(je)” of “zoet(je)”, maar er zijn ook koppels elkaar “bloemkooltje”, “zwijntje”, “knolselder” of “fluffy” noemen! We kunnen alleen maar raden wat daar achter zit 😉

11. … het is ongetwijfeld de ware!

Giphy
De meerderheid van de ondervraagde Belgen heeft momenteel een relatie en ongeveer de helft van hen zelfs al langer dan 10 jaar! Als dat geen cadeau waard is …

Het cliché luidt dat mannen valentijn wel eens durven vergeten, maar uit het onderzoek blijkt dat ze toch meestal een cadeau kopen. En dat is misschien maar goed ook, want 3 op de 5 vrouwen beweert niet boos, maar teleurgesteld te zijn als ze niks krijgt. Een origineel geschenk vind je altijd op VakantieVeilingen.be!

Meer
Lees meer...