Romantische K-drama ‘No Gain No Love’ staat nu op Prime Video

Vanaf vandaag kan je op Prime Video kijken naar de nieuwe romantische K-drama No Gain No Love. Daarin volgen we een een jonge vrouw volgen die een schijnhuwelijk aangaat om een promotie te krijgen op haar werk.

Zuid-Korea heeft een lange geschiedenis in romantische dramareeksen, de zogenaamde K-drama’s. Prime Video heeft er zo al enkele in zijn catalogus en daar komt er nu nog eentje bij. No Gain No Love is een traditionele K-drama over een klassieker in het genre: een schijnhuwelijk.

No Gain No Love

In de nieuwe reeks zullen we Son Hae-young (Shin Min-a) volgen. Ze dreigt naast een promotie te grijpen op haar werk, dus moet ze de grove middelen inzetten. Ze gaat daarbij een schijnhuwelijk aan met Kim Ji-wook (Kim Young-dae). Kim Ji-wook werkt parttime in een supermarkt. Hij heeft een hart van goud en wil altijd het goede doen. De jonge bediende heeft een goede band met iedereen die over de vloer komt in de supermarkt, behalve met eentje. En het is uitgerekend zij die hem plots vraagt om een schijnhuwelijk met hem aan te gaan.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Shin Min-a (Hometown Cha-Cha-ChaOur Blues) en Kim Young-dae (Sh**ting StarsExtraordinary You). Daarnaast zullen ook Lee Sang-yi (Hometown Cha-Cha-Cha), Han Ji-hyun (Penthouse), Lee You-jin (Be Melodramatic), Go Wook (Business Proposal), Jeon Hye-won (Alchemy of Souls), Choi Jin-ho (See You in My 19th Life), Lee Il-hwa (My Name is Loh Kiwan), Kim Hye-hwa (Delayed Justice), Lee Chang-ho (Strong Girl Nam-Soon), Cho Jung-won (Extraordinary You), Joo Min-Kyung (Jirisan), Heo Jeong-min (The King’s Affection) en Yoon Bok-in (Vincenzo) in de reeks te zien zijn.

Op dit moment kan je op Prime Video kijken naar de eerste aflevering van de reeks. De volgende afleveringen verschijnen in de komende weken.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...