Netflix komt met nieuwe Zuid-Koreaanse film die zich zal afspelen in België

Netflix heeft een nieuwe Zuid-Koreaanse film aangekondigd met een bijzondere link naar ons land. My Name is Loh Ki-wan is gebaseerd op de roman I Met Loh Ki-wan, die het verhaal vertelt van Loh Ki-wan, die vluchtte uit Noord-Korea en belandt in België, waar hij een nieuw leven moet beginnen. De hoofdrol in de film is weggelegd voor Song Joong-ki, die je kan kennen van Vincenzo en Decendants of the Sun.

De nieuwste Zuid-Koreaanse film van Netflix zal zich afspelen in ons land. De film, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Song Joong-ki (Vincenzo) en Choi Sung-eun (Start-Up), gaat binnenkort in productie.

My Name is Loh Ki-wan

My Name is Loh Ki-wan is gebaseerd op de roman I Met Loh Ki-wan van Jo Hae-jin. Die volgt de Noord-Koreaan Loh Ki-wan die weg kan vluchten uit Noord-Korea en zo in België terechtkomt. Hij probeert asiel aan te vragen, maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan aangezien hij de taal niet spreekt. Loh Ki-wan (Song Joong-ki) leert in België Marie (Choi Sung-eun) kennen, een vrouw die oorspronkelijk afkomstig is uit Korea, maar de Belgische nationaliteit heeft. Uiteindelijk blijkt dat Ki-wan en Marie elkaar op verschillende manieren kunnen helpen.

Naast Song Joong-ki en Choi Sung-eun zullen ook Jo Han-chul (Vincenzo, Hometown Cha-Cha-Cha) en Lee Il-hwa (She Was Pretty) te zien zijn in de film, zij spelen respectievelijk de vader en de moeder van Marie. Kim Sung-ryung (You’re Beautiful) zal de rol van Ok Hee spelen, Lee Sang-hee (All of Us Are Dead) kruipt in de huid van Sun-joo en Seo Hyun-woo (Decision To Leave) speelt Eun-chul, de oom van Loh Ki-wan.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de film met de cast:

Netflix pakt dit jaar uit met maar liefst 34 Zuid-Koreaanse titels. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...