‘All of Us Are Dead’ krijgt tweede seizoen en dit personage lijkt dan toch terug te keren

De Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead krijgt officieel een tweede seizoen. Dat heeft Netflix aangekondigd. De reeks, die in januari van dit jaar verscheen op de streamingdienst, werd een groot succes. Het eerste seizoen kreeg een open einde, waardoor fans hoopten dat er snel een tweede seizoen zou volgen en dat is nu officieel bevestigd.

All of Us Are Dead komt terug voor een tweede seizoen. De Zuid-Koreaanse zombiereeks wist al snel een trouwe fanbase te verzamelen en is tot op heden de op de drie na meest bekeken niet-Engelstalige reeks op de streamingdienst. Al die fans mogen zich nu dus verwachten aan een tweede portie zombies. Het is nog niet geweten wanneer het tweede seizoen zal verschijnen.

Verwacht tweede seizoen

Dat All of Us Are Dead een tweede seizoen krijgt, mag eigenlijk niet verbazen. Wie het eerste seizoen gezien heeft, weet namelijk dat de reeks een open einde kreeg. Daarbij bleven kijkers – tot hun frustratie – over met heel wat vragen. Maar daarop zullen we nu dus wel een antwoord krijgen.

Op het einde van het eerste seizoen was te zien hoe de studenten die de zombie-invasie overleefden terugkeerden naar het dak van de school. Daar vonden ze Nam-ra (Cho Yi-hyun) terug. Zij werd gebeten door een zombie, maar heeft antilichamen waardoor ze wel nog als een normaal persoon kan functioneren. En ze blijkt daarin niet alleen te zijn. Ze vertelde aan de andere studenten dat er heel wat mensen zijn zoals haar en dat zij proberen te overleven. Hoogstwaarschijnlijk zullen we in het tweede seizoen dus te zien krijgen hoe dat verloopt.

Onverwachte terugkeer

Bij de aankondiging van het tweede seizoen van All of Us Are Dead kregen we ook al een filmpje met enkele acteurs uit de reeks te zien. Daarbij valt één acteur op. Yoon Chang-young, die in de reeks Lee Cheong-san speelde, zit in het filmpje. Terwijl het erop leek dat hij op het einde van het eerste seizoen overleden was.

Cheong-san werd gebeten door een zombie en besluit daarna om voor hij volledig omkeert korte metten te maken met pester en zombie met antilichamen Yoon Gwi-nam (Yoo In-soo). Wanneer de grote bom ontploft, die als doel had om alle zombies in één keer uit te roeien, vallen de twee enkele verdiepingen naar beneden. Het lijkt daarbij dat ze allebei overleden zijn, maar nu lijkt dat toch niet het geval te zijn. Cheong-san lijkt terug te keren, waardoor we misschien ook Gwi-nam terug kunnen verwachten.

Bekijk hier de aankondiging voor het tweede seizoen van All of Us Are Dead:

Bekijk hier het filmpje met de acteurs uit de reeks:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...