Regisseur ‘All of Us Are Dead’ bespreekt mogelijkheid seizoen 2

All of Us Are Dead is op dit moment wereldwijd de populairste reeks op Netflix. Ook in ons land staat de Zuid-Koreaanse zombiereeks al meer dan een week op de eerste plaats in de top 10 met de meest bekeken titels op de streamingdienst. Regisseur Lee Jae-kyu denkt nu al over een mogelijk tweede seizoen.

De kans is groot dat je de nieuwste Zuid-Koreaanse Netflixreeks All of Us Are Dead al hebt uitgekeken. Als dat zo is dan weet je natuurlijk ook dat het einde van de reeks de deur openlaat voor een mogelijk tweede seizoen. Regisseur Lee Jae-kyu spreekt nu over hoe dat tweede seizoen er kan uitzien.

All of Us Are Dead

In het eerste seizoen van All of Us Are Dead kregen we te zien hoe een zombievirus uitbreekt op de Hyosan High School. Uiteindelijk wisten enkele van de studenten te overleven. Maar een tweede seizoen zal waarschijnlijk niet over de overlevenden gaan.

Op het einde van het eerste seizoen van All of Us Are Dead kregen we te zien dat Nam-ra (Cho Yi-hyun), die besmet raakte maar nooit volledig zombie werd, nog steeds leeft. Daarbij leidt ze een groep mensen die net zoals haar zijn. En waarschijnlijk zullen die centraal staan in een mogelijk tweede seizoen.

Seizoen 2

In een interview met The Korea Herald sprak regisseur Lee Jae-kyu over de mogelijkheid van een tweede seizoen. Dat zou er kunnen komen als “de kijkers fan zijn van het eerste seizoen”. Aangezien de reeks nu al meer dan een week wereldwijd op één staat op Netflix, lijkt dat alvast het geval te zijn.

Dat tweede seizoen zou dan volgens Lee inderdaad meer gaan over de zombies. “Als het eerste seizoen ging over het overleven van de mensheid, dan zal het volgende seizoen gaan over het overleven van de zombies.” De ideeën voor het tweede seizoen zijn er dus al, maar het is nog wachten op de bevestiging door Netflix.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van All of Us Are Dead:

Netflix pakt dit jaar uit met 17 Zuid-Koreaanse reeksen, een overzicht vind je hier. Onze 50 favoriete reeksen op de streamingdienst kan je hier vinden.

Meer
Lees meer...