Zuid-Koreaanse fantasyreeks ‘Death’s Game’ staat nu op Prime Video

Naast Netflix en Disney+ probeert ook Prime Video in te zetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Vanaf vandaag kan je zo kijken naar de veelbelovende serie Death’s Game. Prime kon voor die serie beroep doen op een wel zeer indrukwekkende cast met acteurs uit onder andere ParasiteMemories of the Alhambra en All of Us Are Dead.

Zuid-Koreaanse content zit duidelijk in de lift. Na het ongeziene succes van Squid Game zetten alle streamingdiensten massaal in op series en films van het Aziatische land. Na Netflix en Disney+ pakt nu ook Prime Video uit met een Zuid-Koreaanse reeks en het gaat meteen om een veelbelovende titel.

Death’s Game

Death’s Game is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Won-sik en Ggulchan. We volgen Choi Yi-jae (Seo In-guk) die op het punt staat om naar de hel verbannen te worden. Maar de Dood (Park So-dam) wil hem niet zo snel toelaten in de hel en laat hem 12 keer reïncarneren en opnieuw sterven. Maar als hij in een van zijn gedaantes zijn dood kan vermijden, mag hij in dat lichaam verder leven en zal hij dus toch in leven blijven.

Op dit moment is het eerste deel van Death’s Game, bestaande uit de eerste vier afleveringen, te vinden op Prime Video. Het tweede deel, dat opnieuw vier afleveringen zal tellen, verschijnt op vrijdag 5 januari op de streamingdienst.

Sterrencast

De twee hoofdrollen worden gespeeld door Seo In-guk en Park So-dam. Seo In-guk kan je kennen van zijn rollen in onder andere Reply 1997 en Doom at Your Service. Park So-dam speelde dan weer een van de hoofdrollen in de Oscarwinnende film Parasite. Naast Seo In-guk en Park So-dam verschijnen nog heel wat grote namen in de reeks. In de eerste plaats zijn er Go Youn-jung (Sweet HomeMoving) en Kim Ji-hoon (Money Heist KoreaBallerina). Zij spelen respectievelijk de vriendin en baas van Choi Yi-jae.

Maar daar stopt het niet want ook de verschillende reïncarnaties van Choi Yi-tae worden door grote namen gespeeld. Het gaat daarbij om Lee Do-hyun (The GlorySweet Home), Sung Hoon (So I Married the Anti-fanLevel Up), Jang Seung-jo (The Good DetectiveSnowdrop), Lee Jae-wook (Memories of the AlhambraExtraordinary YouAlchemy of Souls), Kim Jae-wook (Coffee PrinceHer Private Life), Choi Si-won van K-popgroep Super Junior (She Was PrettyBloodhounds), Yoo In-soo (All of Us Are DeadAlchemy of Souls), Kim Kang-hoon (When the Camellia BloomsStart-Up) en Oh Jung-se (When the Camellia BloomsIt’s Okay Not to Be Okay).

Bekijk hier de officiële trailer voor Death’s Game:

Meer
Lees meer...