‘Squid Game’: Acteur Im Si-wan (‘Unlocked’) zou gecast zijn voor nieuwe hoofdrol in seizoen 2

We weten nu al meer dan een jaar dat Squid Game een tweede seizoen zal krijgen op Netflix. Daarin zullen al zeker Lee Jung-jae (Gi-hun), Lee Byung-hun (The Frontman) en Gong Yoo (The Salesman) terugkeren. Maar nu berichtten verschillende Zuid-Koreaanse media dat er een nieuwe acteur gecast is voor een van de hoofdrollen in het tweede seizoen.

Het is nu al een tijdje stil rond het tweede seizoen van Squid Game. Regisseur Hwang Dong-hyuk liet al weten dat het seizoen mogelijk nog voor het einde van het jaar zou verschijnen, wat dus betekent dat de productie volop aan de gang is. Daarbij zou nu een nieuwe acteur gecast zijn.

Im Si-wan

Volgens Zuid-Koreaanse media zou de acteur Im Si-wan gecast zijn voor een nieuwe hoofdrol in het tweede seizoen. Im Si-wan maakte in 2010 zijn debuut als lid van de K-popgroep ZE:A, waar ook collega-acteur Park Hyun-sik deel van uitmaakte. Vanaf 2012 begon hij ook aan zijn acteercarrière.

Vooral in de laatste jaren kon hij zo verschillende grote rollen veroveren. Zo speelde hij in 2020 de hoofdrol in de reeks Run On, die bij ons te bekijken is op Netflix. In 2022 was hij te zien in de populaire misdaadserie Tracer en eerder dit jaar was hij ook te zien in een van de hoofdrollen in de mysterieuze Netflixfilm Unlocked.

Het is nog niet 100 procent zeker dat Im Si-wan ook daadwerkelijk te zien zal zijn in het tweede seizoen van Squid Game. Zo gaven zowel Netflix Korea als het management van de acteur een vaag statement dat zei dat “ze op dit moment niets kunnen bevestigen over de casting van Squid Game seizoen 2″.

Squid Game seizoen 2

Eerder dit jaar liet hoofdrolspeler Lee Jung-jae (Seong Gi-hun) weten dat de opnames voor het tweede seizoen van Squid Game deze zomer van start zouden gaan. Hij vertelde daarbij ook dat hij vermoedde dat de opnames wellicht 10 maanden zouden duren, zoals het geval was bij het eerste seizoen. Dat betekent dus wel dat de planning die regisseur Hwang Dong-hyuk eerst gaf waarschijnlijk toch wat te optimistisch was. Hij liet namelijk weten dat het vervolg van de reeks mogelijk nog voor het einde van het jaar zou verschijnen op Netflix.

Over de inhoud van het tweede seizoen is voorlopig ook nog niets geweten. We weten enkel dat we Lee Jung-jae (Gi-hun), Lee Byung-hun (The Frontman) en Gong Yoo (The Salesman) terug zullen zien. Daarnaast liet regisseur Hwang Dong-hyuk ook al weten dat de killerrobot uit de eerste opdracht in het tweede seizoen een vriendje zal krijgen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het eerste seizoen van Squid Game:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...