‘Squid Game’ seizoen 2 verschijnt mogelijk toch vóór 2024

Hwang Dong-hyuk, de maker van Squid Game, heeft een nieuwe update gegeven over het tweede seizoen. Enkele weken geleden liet hij nog weten dat het tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse succesreeks zou verschijnen in 2024, maar nu lijkt die planning toch een beetje verschoven te zijn.

Het lijkt erop dat we misschien toch niet zullen moeten wachten tot 2024 voor het tweede seizoen van Squid Game. Maker Hwang Dong-hyuk heeft namelijk laten weten dat het vervolg op de reeks mogelijk volgend jaar al klaar zal zijn.

Squid Game seizoen 2

In een nieuw interview met Vanity Fair heeft Hwang laten weten dat het tweede seizoen in 2023 of 2024 zal verschijnen. Over het plot kan de regisseur voorlopig nog niet veel kwijt, aangezien hij nog steeds maar drie pagina’s geschreven heeft van het script voor seizoen 2.

Eerder liet Hwang wel al weten dat we Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) en de Front Man (Lee Byung-hun opnieuw mogen verwachten in het tweede seizoen. Ook hintte hij al dat we mogelijk nog niet het laatste gezien hebben van Kang Sae-byeok (Jung Ho-yeon).

Populairste Netflixreeks ooit

De verwachtingen voor het tweede seizoen van Squid Game zijn natuurlijk torenhoog. Het eerste seizoen werd namelijk een gigantische hype, waarbij het record van de best bekeken Netflixreeks verpletterd werd. Het eerste seizoen van Squid Game werd in de eerste 28 dagen 1,6 miljard uren bekeken. De nummer twee is op dit moment het tweede seizoen van Bridgerton met 627,11 kijkuren.

Het valt nog af te wachten of het tweede seizoen van Squid Game het ongeziene succes van het eerste zal kunnen evenaren. Netflix liet ook al vallen dat het een heel Squid Game-universum wil uitbouwen, maar daarvoor moet het tweede seizoen natuurlijk eerst aanslaan.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...