‘Squid Game’-regisseur Hwang Dong-hyuk bevestigt terugkeer Gi-hun en de Front Man in seizoen 2

Hoewel het tweede seizoen van Squid Game pas tegen eind 2024 zal verschijnen op Netflix, krijgt regisseur Hwang Dong-hyuk er wel al volop vragen over. Een van die vragen is wie we mogen verwachten in het tweede seizoen van de reeks. En daarop hebben we nu een antwoord gekregen.

Tijdens het eerste seizoen van Squid Game volgden we een volledige editie van het spel, waarbij 567 mensen het tegen elkaar opnemen in kinderspelletjes op leven en dood. Uiteindelijk kon er maar één speler winnen, de enige die alle rondes overleefde. Op het einde van het eerste seizoen kregen we te zien dat Gi-hun (Lee Jung-jae) het spel won, maar daar stopt zijn verhaal niet.

Terugkeer Gi-hun en Front Man

Het mag natuurlijk niet als een verrassing komen wat we Seong Gi-hun zullen terugzien in het tweede seizoen van Squid Game. Het eerste seizoen eindigde namelijk met Gi-hun die besloot om niet op het vliegtuig richting z’n dochter te stappen, maar rechtsomkeer maakte.

En nu krijgen we een hint naar wat zijn plan is. In een panel van Deadline heeft Squid Game-regisseur Hwang Dong-hyuk namelijk laten weten dat ook de Front Man (Lee Byun-hun) zal terugkeren. In het eerste seizoen van Squid Game kwamen we al te weten wie er achter het masker van Front Man schuilging. Het ging om Hwang In-ho, de vermiste oudere broer van Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon), die eerder Squid Game won. In het nieuwe seizoen zullen we dus mogelijk meer te weten komen over de Front Man en hoe hij van winnaar tot spelleider ging. Eerder vertelde Hwang Dong-hyuk ook al dat de kans bestaat dat we meer te zien zullen krijgen van Kang Sae-byeok (Speler nr. 067) in het tweede seizoen. Hoe dat dan precies in z’n werk zou gaan, is nog niet duidelijk.

In het panel vertelde Hwang ook dat hij hoopt dat het succes van Squid Game de deur kan openen voor andere niet-Engelstalige reeksen. Daarbij liet hij ook weten dat hij liever heeft dat de reeks met ondertitels bekeken wordt in plaats van de gedubde versie.

Bekijk hier nog eens de trailer van het eerste seizoen van Squid Game:

Op zoek naar meer Zuid-Koreaanse series? Kijk dan hier naar onze 15 favoriete Zuid-Koreaanse reeksen op Netflix. Onze volledige lijst met de 50 beste reeksen op Netflix, vind je hier.

Meer
Lees meer...