‘RuPaul’s Drag Race All Stars’ seizoen 9 maakt cast bekend

Het 16de seizoen van RuPaul’s Drag Race is nog maar net afgelopen, maar fans kunnen zich al klaarmaken voor het volgende seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars. Het gaat al om het negende seizoen van de spin-off van het programma, waarbij de queens hun geld allemaal zullen doneren aan een goed doel. Dit zijn de acht queens van RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 9.

RuPaul’s Drag Race All Stars is binnenkort terug voor het negende seizoen. Daarbij zullen queens uit de afgelopen seizoenen van RuPaul’s Drag Race het tegen elkaar opnemen. Deze keer gaat het om queens van het eerste tot het veertiende seizoen van RuPaul’s Drag Race.

RuPaul’s Drag Race All Stars seizoen 9

De eerste queen uit het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars is de allereerste queen die ooit binnenkwam in de Werk Room. Het gaat om Shannel (44) die op de vierde plaats eindigde in het allereerste seizoen van RuPaul’s Drag Race. Ze was ook te zien in het eerste seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars waar ze op de derde plaats strandde. De tweede queen is er eentje uit het vijfde seizoen van RuPaul’s Drag Race. Roxxxy Andrews (39) eindigde in haar seizoen op de tweede plaats en werd vierde in het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars.

De volgende queen is misschien wel een van de meest legendarische uit de geschiedenis van RuPaul’s Drag Race. Vanessa Vanjie Mateo (31) werd onsterfelijk bij haar exit in het tiende seizoen van RuPaul’s Drag Race, waarin ze op de 14de plaats strandde. Daarna werd ze ook uitgenodigd voor het elfde seizoen, waarin ze het een stuk beter deed en op de vijfde plaats eindigde. Er zullen nog twee queens uit het elfde seizoen van RuPaul’s Drag Race terugkeren. Het gaat daarbij om Nina West (44), die uiteindelijk zesde werd én Miss Congeniality won, en socialemediasensatie Plastique Tiara (26), die achtste werd.

Uit seizoen 13 keert Gottmik (26) terug naar de main stage. Zij was de eerste transman die te zien was in RuPaul’s Drag Race en werd derde. De laatste twee queens komen uit het veertiende seizoen. Het gaat om Jorgeous (23), die eindigde op de achtste plaats en gezien werd als de lipsync assassin van het seizoen, en Angeria Paris VanMichaels (29) die de finale haalde en daar derde werd.

Bekijk hier de aankondiging van de cast voor het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars:

Het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars gaat van start op vrijdag 17 mei. Bij ons kan je het seizoen bekijken via de streamingdienst WOW Presents Plus.

Meer
Lees meer...