‘RuPaul’s Drag Race All Stars 8′ maakt cast bekend

RuPaul’s Drag Race All Stars komt terug voor een achtste seizoen. Daarin zullen we opnieuw heel wat queens uit de vorige seizoenen van RuPaul’s Drag Race terugzien. En deze keer is daar ook een queen bij uit de Canadese versie van het programma.

Het vijftiende seizoen van RuPaul’s Drag Race zit er nog maar net op, maar nu is de volgende reeks van de franchise al aangekondigd. Het gaat om een nieuw seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars, waarin twaalf queens uit vorige seizoenen terugkeren.

RuPaul’s Drag Race All Stars 8

RuPaul’s Drag Race All Stars is al toe aan z’n achtste seizoen en de queens zijn nu bekendgemaakt. Het gaat om twaalf queens waaronder verschillende Miss Congeniality’s en een runner-up. Ook opmerkelijk is de deelname van een Canadese queen.

1. Jessica Wild

De eerste deelnemer is afkomstig uit het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race. Het gaat om Jessica Wild, die ook al te zien was als lip-sync assassin in het zesde seizoen van RuPaul’s Drag Race. In haar seizoen eindigde ze op de zesde plaats.

2. Monica Beverly Hills

De tweede kandidaat voor het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars is Monica Beverly Hills. Zij nam deel in het vijfde seizoen van RuPaul’s Drag Race, waar ze niet verder kwam dan de 12de plaats. Zal ze nu beter doen?

3. Darienne Lake

Ook het zesde seizoen van RuPaul’s Drag Race levert een afgevaardigde af. Het gaat daarbij om Darienne Lake, die net buiten de top drie viel in haar seizoen. Darienne Lake ging wel de geschiedenisboeken in als een van de beste lip-syncers. Zo overleefde ze drie keer een lip-sync for your life in haar seizoen. Ondertussen maakte Darienne Lake een enorme transformatie door, waarbij ze heel wat kilo’s verloor.

4. Mrs. Kasha Davis

De oudste queen van het seizoen is de 51-jarige Mrs. Kasha Davis, die te zien was in het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race. Daar haalde ze de 11de plaats. Zij keerde in de eerste aflevering van het tiende seizoen van de reeks al eens terug als een van de meest iconische queens uit de eerste tien seizoenen.

5. Naysha Lopez

Uit het achtste seizoen keert Naysha Lopez terug naar de wedstrijd. Zij eindigde op de negende plaats in haar seizoen, maar won voor haar deelname al Miss Continental, een missverkiezing voor dragqueens.

6. Alexis Michelle

Er komen twee queens uit het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race. De eerste daarvan is Alexis Michelle, die in haar seizoen de belangrijke Snatch Game won. Uiteindelijk haalde ze de vijfde plaats in haar seizoen.

7. Jaymes Mansfield

De tweede queen die we al eens zagen in het negende seizoen van RuPaul’s Drag Race is Jaymes Mansfield. Zij moest het seizoen toen als eerste verlaten. Maar na haar deelname werd ze populair op YouTube met haar hilarische beautytutorials.

8. Kahanna Montrese

De volgende queen is afkomstig uit het elfde seizoen van RuPaul’s Drag Race. Daarin moest ze zich tevreden stellen met de veertiende, ofwel voorlaatste plaats. Maar nu is de jonge queen enkele jaartjes ouder en klaar voor een tweede kans.

9. Heidi N Closet

Heidi N Closet eindigde in het twaalfde seizoen van RuPaul’s Drag Race op de zesde plaats, maar ze ging niet met lege handen naar huis. Ze won namelijk wel de felbegeerde titel van Miss Congeniality, ofwel de fan-favorite van het seizoen.

10. Lala Ri

Ook de volgende kandidate werd in haar seizoen uitgeroepen tot Miss Congeniality. Lala Ri was te zien in het dertiende seizoen van de reeks en eindigde daarin op de tiende plaats.

11. Kandy Muse

Lala Ri zal in RuPaul’s Drag Race All Stars alvast een oude bekende tegenkomen. Kandy Muse, die op de tweede plaats eindigde in het dertiende seizoen, keert namelijk ook terug.

12. Jimbo

De elf Amerikaanse queens worden uitgedaagd door een Canadese Drag Queen. Jimbo, die het eerste seizoen van Canada’s Drag Race won, zal nu namelijk te zien zijn in RuPaul’s Drag Race All Stars. Jimbo was daarna ook al te zien in RuPaul’s Drag Race UK vs. the World. En nu waagt ze dus al voor de derde keer haar kans.

12 mei

Het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars gaat van start op vrijdag 12 mei op de streamingdienst Paramount+. Seizoenen van de reeks verschijnen ook bij ons op Netflix, al moeten we daar vaak wel even op wachten. Samen met RuPaul’s Drag Race All Stars verschijnt er uiteraard ook een nieuw seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars: Untucked.

Bekijk hier alle queens voor het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars 8:

Meer
Lees meer...