‘RuPaul’s Drag Race’ seizoen 12 vanaf nu op Netflix

Fans van dramatische dragqueens, rondvliegende pruiken en te plastische omschrijvingen over tucken: jullie favoriete reeks is terug! Sinds kort kan je op Netflix namelijk kijken naar het twaalfde seizoen van RuPaul’s Drag Race.

Start your engines“, want het twaalfde seizoen van RuPaul’s Drag Race is vanaf nu eindelijk te zien op Netflix. Het seizoen was eerder dit jaar al te zien op de Amerikaanse zender VH1, maar vanaf nu kan je elke week een nieuwe aflevering van het seizoen zien op de streamingdienst Netflix.

RuPaul’s Drag Race seizoen 12

Het twaalfde seizoen van RuPaul’s Drag Race verliep niet helemaal zoals gepland. Net zoals bij vele andere televisiereeksen strooide de coronapandemie ook bij de afvalrace voor dragqueens roet in het eten. De laatste twee afleveringen, de finale en de reünieaflevering, moesten daarom virtueel doorgaan en konden dus niet met de deelnemers samen plaatsvinden.

Voorlopig staat enkel de eerste aflevering van het twaalfde seizoen van RuPaul’s Drag Race online, maar elke week komt er een nieuwe aflevering. Wie toch al wil weten wie wint, kan wel al naar alle afleveringen van RuPaul’s Drag Race Untucked kijken. Daarvan staan wel al alle afleveringen online. In RuPaul’s Drag Race Untucked wordt de laatste aflevering besproken samen met de afvaller.

Chi Chi DeVayne

https://www.instagram.com/p/B-FVEBjFSpe/

Enkele weken geleden kwam er nog droef nieuws uit de RuPaul’s Drag Race-community. Toen overleed namelijk Chi Chi DeVayne, een van de deelnemers uit het achtste seizoen van de reeks. Chi Chi was een graag geziene gast in RuPaul’s Drag Race en was ook te zien in het derde seizoen RuPaul’s Drag Race All Stars.

Chi Chi Devayne leed aan sclerodermie, een chronische auto-immuunziekte waardoor hij ook te maken kreeg met symptomen van reuma. Uiteindelijk overleed Chi Chi, die eigenlijk Zavion Michael Davenport heet, aan de gevolgen van nierfalen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...