Ryanair biedt voor 5 euro vluchten aan op ‘Black Friday’: te mooi om waar te zijn?

Op ‘Black Friday’ wordt er met enorme kortingen gegooid, maar Ryanair is de absolute koning met vluchten naar onder andere Kopenhagen en Praag voor amper 5 euro. Voor diezelfde prijs zijn er ook nog andere aanbiedingen.

Ryanair biedt voor niet minder dan 5 euro vluchten aan naar onder andere Kopenhagen, Praag, Barcelona, Alicante, Faro, Malta, Madrid, Edinburgh, Stockholm, Vilnius, Berlijn en Pisa. Robin Kiely, communicatiebaas bij Ryanair, gaf een woordje uitleg aan de Britse website Express: “We hebben acht dagen lang fantastische aanbiedingen op de website van Ryanair. We bieden consumenten de laagste tarieven aan in Europa met enorme kortingen.”

(De Ryanair-basis in Eindhoven is sinds 5 november gesloten.)

250.000 zitplaatsen

“We hebben 250.000 zitplaatsen te koop voor amper 5 euro in december en januari. Die zijn enkel verkrijgbaar tot middernacht. We zullen deze week ook 10 procent kortingen aanbieden op check-in bagage.”

Te mooi om waar te zijn?

Dat deze vluchten snel de deur uit zullen vliegen, staat als een paal boven water, maar of ze vlekkeloos zullen verlopen, is nog maar de vraag. Zo werd er afgelopen zomer tijdens het hoogseizoen nog hevig gestaakt.

Bovendien moet je voor elk bagagestuk bijbetalen en die prijzen liggen meestal hoog.

Ryanair is natuurlijk lang niet de enige vliegmaatschappij die kortingen aanbiedt naar aanleiding van Black Friday.

(Waarom vluchten nu langer duren dan 10 jaar geleden lees je hier.)

Wil je nog Black Friday-kortingen krijgen, kijk dan op solden.be! Geef op deze pagina ‘newsmonkey’ als wachtwoord in en krijg speciale kortingen!

Meer
Lees meer...