Samenwerking Megan Thee Stallion en RM (BTS) wordt gloednieuw nummer ‘Neva Play’

Megan Thee Stallion kondigde vorige week een nieuwe samenwerking met BTS aan. Het gaat om een samenwerking met RM, de leider van de Zuid-Koreaanse boyband. Nu weten we dat het zal gaan om een gloednieuw nummer dat later deze week verschijnt.

Op vrijdag mogen we nieuwe muziek verwachten van Megan Thee Stallion en RM van BTS. De rapster teasde vorige week een nieuwe samenwerking met een emoji van een paars hartje en dat staat natuurlijk bekend als het symbool van de Zuid-Koreaanse boyband BTS. Later werd de samenwerking bevestigd door een tweet van BTS. Daarbij werd ook meteen duidelijk dat het zal gaan om een samenwerking met RM. En nu kennen we ook de titel en releasedatum van het nieuwe nummer.

Megan Thee Stallion x RM

Megan Thee Stallion werkte in 2021 voor de eerste keer samen met BTS. Het ging toen om een remix van het razend populaire nummer Butter van BTS. In de remix kreeg Megan Thee Stallion haar eigen vers en was ze ook doorheen het nummer op verschillende momenten te horen.

En nu komt er dus een vervolg van deze samenwerking. Vorige week deelde Megan Thee Stallion een cryptische post op X. Daarin deelde ze een emoji van een paard (die verwijst naar Megan Thee Stallion), een X en dan een emoji van een paars hartje en nieuwsgierige ogen. Veel fans van BTS zagen het paarse hartje meteen als een hint naar BTS en dat werd niet veel later ook bevestigd. Het officiële account van BTS deelde de post van Megan Thee Stallion toen namelijk met een eigen reeks emoji’s. Daarbij gebruikten ze opnieuw de emoji van een paard, de X en dan een egeltje en een koala. De zeven leden van BTS hebben elk hun eigen emoji en voor leider RM is dat een koala. Ook het egeltje verwijst naar hem, aangezien hij de laatste maanden met een kortgeschoren kapsel rondliep.

Bij de post deelde BTS ook de boodschap “Coming soon”, waardoor we wisten dat de samenwerking er snel aan zal komen en nu is er ook een echte releasedatum.

Neva Play

Megan Thee Stallion maakte nu bekend dat het zal gaan om een gloednieuw nummer dat de naam Neva Play kreeg. Het nummer zal verschijnen op vrijdag 6 september. In haar post liet Megan Thee Stallion al meteen weten dat het nummer “een van haar favoriete verses van RM” bevat. “Ik heb hem nog nooit in deze stijl horen rappen”, deelde ze ook nog mee.

Het nummer verschijnt op vrijdag om 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Bekijk hier de aankondiging van Neva Play:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...