Samsung komt met superschattige Pokémon Galaxy Buds

Pokémonfans opgelet, want Samsung komt met schattige Galaxy Buds cases in het thema van drie verschillende Pokémon. Het gaat om Snorlax, Ditto en Jigglypuff. De cases zijn beschikbaar voor de Galaxy Buds 2 en Galaxy Buds 2 Pro.

Samsung komt met een nieuwe collectie in het teken van Pokémon. Eerder verschenen er al Galaxy Buds 2 Pro cases die eruitzien als een Pokébal, Pokémon-edities van de Galaxy Z Flip 3 en 4 en een Galaxy Watch die geïnspireerd was op de populaire anime. Deze keer gaat het opnieuw om cases voor Galaxy Buds 2 (Pro), maar nu gebaseerd op drie specifieke Pokémon.

Snorlax, Ditto en Jigglypuff

Voor de nieuwe samenwerking werd gekozen voor drie populaire Pokémon. Het gaat om Snorlax, Ditto en Jigglypuff die elk een eigen Galaxy Buds 2 (Pro) case krijgen. De schattige cases zien er langs de buitenkant uit als de Pokémon. In het geval van Ditto is het de volledige Pokémon, bij Snorlax en Jigglypuff gaat het enkel om hun hoofd. Langs de binnenkant zijn de cases gewoon zwart en ook de Buds zelf zijn egaal zwart.

De Pokémon Galaxy Buds zijn vanaf morgen, dinsdag 27 juni 2023, beschikbaar in Zuid-Korea, het thuisland van Samsung. Het is nog niet duidelijk of ze later ook beschikbaar zullen zijn in de rest van de wereld. In Korea kosten de Pokémon Galaxy Buds 2 129.000 won (zo’n 90,5 euro) en de Galaxy Buds 2 Pro 199.000 won (zo’n 139,5 euro).

Bekijk hier de special edition Galaxy Buds in detail:

Snorlax:

Snorlax Galaxy Buds
Samsung

Ditto:

Ditto Galaxy Buds
Samsung

Jigglypuff:

Jigglypuff Galaxy Buds
Samsung
Meer
Lees meer...