Nieuwe reeks ‘Pokémon Concierge’ krijgt teaser trailer en is binnenkort te zien op Netflix

Netflix en The Pokémon Company hebben een overeenkomst gesloten voor het maken van een animatieserie rond Pokémon. De aankomende reeks zal de avonturen volgen van Haru, een conciërge in het Pokémon Resort. Wanner Pokémon Concierge te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekendgemaakt.

Pokémon mag dan al meer dan 27 jaar oud zijn, aan populariteit heeft het nog niet veel ingeboet. Dat weet ook Netflix. Daardoor kondigde de streamingdienst op Pokémon Day een nieuwe animatiereeks aan. Die kreeg de naam Pokémon Concierge en verschijnt later op Netflix.

“Netflix kijkt ernaar uit om fans in Japan en de rest van de wereld te verrassen met Pokémon Concierge. Het is en geheel nieuwe visuele en verhalende ervaring met grensverleggende stop-motion-animaties die zich afspelen in de Pokémon-wereld,” zei Minyoung Kim, hoofd van Netflix Content in Azië. “We zijn ook verheugd om deze nieuwe serie op Pokémon Day te onthullen en fans nog meer dingen te bieden om naar uit te kijken tijdens deze speciale feestdag ter ere van de populaire franchise.”

Haru

Pokémon Concierge zal het verhaal volgen van Haru. Zij is conciërge in het Pokémon Resort en heeft daar allerlei interacties met zowel Pokémon als gasten van het resort. Een eerste korte teaser van de reeks toont Haru die samen met Psyduck over het strand wandelt. “Dit is het Pokémon Resort. Pokémon zijn hier de gasten. Hier is het verhaal van de conciërge van het resort”, hoor je een voice-over zeggen.

Bekijk hier de trailer van Pokémon Concierge:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...